Liga a III-a Etapa a X-a. Luptă strânsă lângă podium

lun, 16 noiembrie 2020

Liga a III-a se pregătește de pauza de iarnă înaintea ultimelor restanțe programate pe finalul acestei luni.

CS Afumați-SC Popești Leordeni 1-0
Victorie importantă care a confirmat statutul de lider detașat al echipei antrenate de Vasile Neagu. Singura reușită a jocului i-a aparținut lui Marian Ghiță în minutul 36.

CS Balotești- CSA Steaua 1-5
Meci la discreția echipei antrenate de Daniel Oprița care s-a impus, așteptat, la scor, 5-1. Rareș Enceanu, de trei ori, Bogdan Chipirliu și George Călințaru au marcat pentru Steaua, în timp ce portarul gazdelor, Alexandru Iordan, a înscris, din lovitură de pedeapsă, punctul de onoare al ilfovenilor.

FC Voluntari 2-Progresul Spartac 0-1
Meci plăpcut ochiului pe arena Gheorghe Dincă între două din cele mai tinere echipe ale întrecerii. Mihai Ion, în primele minute de la reluare, a marcat golul de trei puncte al echipei oaspete.

CS Tunari-Rapid 2 1-0
Meci de bun rămas al gazdelor încheiat cu o victorie la limită a băieților antrenati de Ștefan Odoroabă. Premieră, la capitolul reușite, pentru Elijah Saymour care a plecat, imediat după joc, către casă pentru a onora o convocare la echipa națională a Insulelor Cayman.

Metalul Buzău-Concordia II Chiajna 3-0
Joc fără istoric la Buzău unde Metalul a administrat ilfovenilor o corecție severă. Bardaș şi Iacob, în două rânduri, au marcat punctele grupării pregătite de Vali Stan.

Comments are closed.