Liga a III-a Etapa a VIII-a. Duel încins la Tunari

vin, 11 octombrie 2019

Runda care urmează în cel de al treilea eşalon fotbalistic aduce în prim plan, pentru echipele ilfovene, disputa dintre CS Tunari şi CS Afumaţi

CS Tunari-CS Afumaţi Sâmbătă ora 15.00
Cele două formaţii se află la egalitate de puncte, 16, pe podium, în imediata apropiere a liderului Unirea Slobozia. De valori sensibil egale, în toate compartimentele, grupările antrenate de Ştefan Odoroabă şi Vasile Neagu au aceleaşi aspiraţii legate de cele trei puncte puse în joc. Va fi vorba, şi în acest episod, despre o dispută echilibrată în care orice deznodământ este posibil.
Pronostic: x

Viitorul Ianca-SC Popeşti Leordeni Sâmbătă ora 15.00
Joc important pentru trupa antrenată de Sorin Colceag care caută să ajungă cât mai aproape de podium. Ilfovenii au un parcurs mulţumitor care îi recomandă pentru obţinerea unui rezultat favorabil pe terenul brăilenilor.
Pronostic: x2

CSM Alexandria-CS Baloteşti Vineri ora 15.00
Echipa condusă de Liviu Gulie are prilejul de a şterge impresiile nu tocmai favorabile lăsate pe terenuri străine în acest sezon. Teleormănenii caută, la rândul lor, să câştige pentru a ţine legătura cu podiumul într-un meci în care ambele competitoare vor avea de înfruntat şi starea precară a câmpului de joc de pe terenul Peco.
Pronostic: 1

FC Pucioasa- FC Voluntari 2 Sâmbătă ora 15.00
Ilfovenii au găsit, runda trecută, după câteva etape de secetă, o nouă victorie. Vine, acum, momentul unei alte dispute în care trupa antrenată de Cosmin Bărcăuan are prilejul de a obţine puncte în faţa unei formaţii gazdă aflată pe loc retrogradabil
Pronostic: x

Comments are closed.