Liga a III-a Etapa a VI-a. Tunariul a produs surpriza

lun, 19 octombrie 2020

Liga a III-a Etapa a VI-a. Tunariul a produs surpriza

Partidele consumate în etapa a VI-A din Liga a III-a au oferit moment spectaculoase

Recolta Gheorghe Doja-CS Afumați 0-4
Liderul competiției nu a lăsat loc de interpretări într-o partidă aflată la discreția echipei antrenate de Vasile Neagu. Mugurel Dedu își respectă statutul, marcând de trei ori,în timp ce a patra reușită a oaspeților a purtat semnătura lui Bebeto Lupuleț.

SC Popești Leordeni-Gloria Albești 1-0
Echipa ilfoveană a reușit să lege două victorii la rând și să avanseze, convingător, spre partea superioară a clasamentului. Victoria la limită a gazdelor, 1-0, a fost rezolvată rapid de golul lui Vincene Toma din minutul 18 al jocului.

FC Voluntari 2-CS Balotești 3-0

Victorie clară a gazdelor care completează un excelent bilanț în ultimele trei etape de campionat. Brazilianul Sousa Anderson a debutat cu gol, în timp ce Adrian Dorobanțu și Iulian Badea au completat, în aceeași parte secundă a jocului, succesul trupei antrenate de Dinu Todoran.


Progresul Spartac-CS Tunari 1-2

CS Tunari a reușit o victorie importantă în confruntarea cu o echipă obișnuită, an de an, să se bată în lupta pentru promovarea în eșalonul secund. Ilfovenii par să fi găsit omul potrivit la capitolul marcatori, Mario Mihai, care a apărut pe lista marcatorilor alături de Cătălin Teleru. Pentru gazde a înscris Răzvan Milea.

CSA Steaua-Concordia 2 Chiajna 2-0

Trupa antrenată de Daniel Oprița a continuat parcursul excelent din acest sezon câștigând, scontat, dar economicos, 2-0. Cele două reușite ale victoriei au venit în partea secundă și au fost semnate de Pacionel și Dragoș Nicolae

Niciun comentariu

adauga un comentariu