Liga a III-a Etapa a IX-a. Ultima strigare din tur

vin, 06 noiembrie 2020

Cel de al treilea eșalon fotbalistic programează meciurile ultimei etape a turului de campionat

Agricola Borcea-SC Popești Leordeni Sâmbătă ora 15.00
Prilej nimerit pentru echipa antrenată de Valentin Ivan de a încheia turul de campionat cu un rezultat favorabil. Nu va fi, clar, deloc facil în fața unei echipe gazdă care a arătat poftă de gol în restanța cu CSM Oltenița.
Pronostic: 1x

CS Afumați-Înainte Modelu

Călărășenii au ajuns pe locul secund, după ce au trecut de Axiopolis Cernavodă, și vor încerca să copieze traseul și în jocul cu liderul. După singurul pas greșit de până acum, 1-1 cu Viitorul 2, Afumațiul vrea să încheie cu o victorie un tur de campionat fructuos.
Pronostic: 1

CS Balotești-Dinamo 2 București Vineri ora 14.00
O nouă încercare a echipei antrenate de Augustin Călin de a găsit o primă victorie în turul acre se încheie azi. Nici Dinamo 2 nu stă foarte bine la ora întâlnirii de azi care le aduce ambelor formații foame de puncte.
Pronostic: x2

Rapid 2 București-FC Voluntari 2 Sâmbătă ora 14.00
Gruparea antrenată de Dinu Todoran caută să ierneze pe un loc secund pentru care se bate până la ultimul minut de joc. Chiar dacă pleacă din postura de favoriți, grație unui lot mai bun, ilfovenii nu vor avea întăriri de la prima echipă care joacă, tot sâmbătă, cu Poli Iași.
Pronostic: x

CS Tunari-Concordia 2 Chiajna Sâmbătă ora 14.00
Formația antrenată de Ștefan Odoroabă și Alin Ilin caută să confirme remiza albă obținută etapa trecută în Ghencea. Oaspeții au contabilizat două eșecuri în ultimele două etape și parcurg o perioadă nu tocmai concludentă.
Pronostic: 1

Niciun comentariu

adauga un comentariu