Liga a III-a Etapa a IX-a. Afumaţiul confirmă, Baloteştiul se afundă

lun, 09 noiembrie 2020

Ultima etapă a turului de campionat a adus, în general, rezultate scontate pentru echipele ilfovene

Agricola Borcea-SC Popeşti Leordeni 3-2
Popeştiul nu se regăseşte şi a încheiat cu un nou eşec un tur de campionat modest. Dovleac şi Popică ofereau, la un moment dat, o perspectivă bună oaspeţi care au cedat, finalmente, după ce Ionuţ Zaina a înscris cele două goluri victorioase ale călărăşenilor.

CS Afumaţi-Înainte Modelu 1-0

Afumaţiul a încheiat convingător un tur de campionat parcurs aproape fără greşeală. Derbiul ultimei runde, cu Înainte Modelu, a adus un succes la limită, important, semnat de mereu prezentul la finalizare Mugurel Dedu.

CS Baloteşti-Dinamo 0-3
Neverosimil a fost parcursul din turul campionatului parcurs de ilfoveni care nu s-au întâlnit nici măcar o dată cu victoria. Dinamo a marşat după pauză prin reuşitele semnate de doi jucători coborâţi de la prima echipă, Mihaiu şi Hidalgo.

Rapid 2-FC Voluntari 2 2-1
Duelul celor două echipe a oferit, aşa cum se aştepta, un meci echilibrat adjudecat, până la urmă, de gazde. Vlad Nichifor şi Georgescu asigurau, după doar 20 de minute, un avantaj clar al rapidiştilor care au rezistat, la final, după reuşita târzie a lui Adelin Voinescu.

CS Tunari-Concordia 2 Chiajna 5-1

Final bun de sezon pentru CS Tunari care a ridiculizat formaţia vizitatoare. Vlad Șuba, Mihai Potecea, Dragoș Barbaș, Liviu Oșca şi Cătălin Teleru au marcat pentru Tunari, în timp ce Safsaf a redus, la un moment dat, din handicap.

Niciun comentariu

adauga un comentariu