Liga a III-a Etapa a IV-a. Tunariul a găsit prima victorie

Dum, 04 octombrie 2020

Liga a III-a a oferit partide interesante și în etapa a IV-a

CS Afumați-Axiopolis Cernavodă 4-0
Deși se anunța un joc dificil pentru gazde, cu un adversar cu pretenții, ilfovenii au defilat pe gazon. A ieșit un clar 4-0 conturat de reușitele semnate de Mugurel Dedu, Claudiu Dragu (2) și Robert |Buduroi. Trupa antrenată de Vasile Neagu are un start perfect cu patru victorii din tot atâtea jocuri susținute.

Înainte Modelu-SC Popești Leordeni 3-1
Ilfovenii continuă parcursul sinuos din startul acestui sezon. Partida de la Modelu s-a încheiat cu victoria clară a gazdelor, 3-1. Alexandru Mitu și Daniel Gheorghe, în două rânduri, au dus scorul la proporții severe până în prelungiri când a venit reușita de onoare semnată de Alexandru Nechita.

CS Balotești-CS Tunari 0-1
Duelul ilfovean de la Balotești le-a revenit oaspeților în contul primei victorii din noul sezon. Punctele pentru echipa antrenată de Ștefan Odoroabă și Alin Ilin au fost aduse de reușita din penalty semnată în prima repriză de Mario Mihai.

FC Voluntari 2-Metalul Buzău 2-1

A doua victorie consecutivă pentru formația antrenată de Dinu Todoran. Adelin Voinescu a fost omul partidei cu dubla realizată în contul învingătorilor. Reușita oaspeților, semnată de Zamfirescu, nu a schimbat datele generale ale succesului ilfovean.

Progresul Spartac-Concordia 2 Chiajna 2-2
Meci spectaculos, cu multe goluri, patru, care se îndrepta spre un succes al Chiajnei după reușitele marcate de Ionuţ Constantin și Alexandru Stănică. Gazdele au restabilit, de două ori, egalitatea prin golurile marcate de Vlad Petruţ și Vlad Grigore, ultimul cu șase minute înaintea fluierului de final.

Comments are closed.