Liga a III-a Etapa a III-a. Luptă aprigă în C2

vin, 06 septembrie 2019

Eşalonul cu numărul trei anunţă la sfârşitul acestei săptămâni o nouă rundă cu partide atractive

Înainte Modelu-CS Afumaţi Vineri ora 17.00
Una dintre favoritele luptei pentru promovare merge la Modelu pentru jocul cu o formaţie locală, Înainte, cu un debut modest de sezon. Ilfovenii pot continua parcursul bun din startul noului campionat.
Prognostic:2

Metalul Buzău-CS Tunari Sâmbătă ora 17.00
Unul dintre meciurile aşteptate ale etapei cu numărul III opune două formaţii cu pretenţii în campionat. Gazdele, cu Vali Stan pe banca tehnică, traversează o perioadă fastă reflectată şi de eliminarea din Cupa României a concitadinilor de la SCM Gloria
Prognostic: 1x

SC Popeşti Leordeni- Unirea Slobozia Sâmbătă ora 17.00
Două dintre candidatele certe la promovare se întâlnesc într-un adevărat derbi al etapei. Ambele competitoare au luat tot în primele două runde şi pot oferi şi cu acest prilej o dispută atractivă
Pronostic: 1x

FC Voluntari 2- Sporting Roşiori
La echipa secundă a ilfovenilor se vorbeşte, în acest sezon, de promovarea în eşalonul secund. Momentul unui meci cu o echipă adversă adunată pe ultima sută de metri pare prielnic pentru obţinerea unei victorii.
Prognostic: 1

CS Baloteşti- Unirea Bascov Sâmbătă ora 17.00
După două deplasări dificile, la Craiova şi pe terenul Progresului Spartac, ilfovenii ajung, în sfârşit, acasă. Deşi argeşenii au marcat de trei ori, la prima vizită externă, la Voluntari, fosta divizionară secundă este favorita jocului.
Pronostic: 1

Comments are closed.