Liga a III-a. Etapa a II-a. Primele clarificări

vin, 30 august 2019

Etapa secundă din noul sezon competiţional oferă grupărilor ilfovene meciuri atractive

CS Tunari-CS Făurei Sâmbătă ora 18.00
După un eşec în campionat şi un succes important, la limită, în Cupă, ilfovenii vor să îşi treacă în cont prima victorie stagională. Confruntarea cu echipa fraţilor Nicoliţă pare, la acest moment, o încercare accesibilă pentru formaţia antrenată de Ştefan Odoroabă.

Axiopolis Cernavodă-SC Popeşti Leordeni Sâmbătă ora 18.00
Deplasare care poate aduce puncte în contul grupării din Popeşti Leordeni. Ilfovenii debordează de optimism după un start excelent de sezon cu două victorii importante acontate în campionat şi în Cupa României.

CS Afumaţi-CS Poseidon Limanu 2 Mai Sâmbătă ora 18.00
Victoria importantă de la debut, 1-0 la Ulmu, întăreşte încrederea în sânul grupării antrenate de Vasile Neagu. Ilfovenii au alergat, la mijlocul săptămânii, multe minute după calificarea în turul IV al Cupei României.

Progresul Spartac-CS Baloteşti Sâmbătă ora 18.00
Din nou în deplasare, după remiza de la Craiova, 1-1 cu satelitul grupării de prim eşalon, ilfovenii întâlnesc o echipă care s-a impus la masa verde în deplasarea de la Braşov şi a pierdut, apoi, în Cupă, la Moreni.

Cetate Râşnov- FC Voluntari 2 Sâmbătă ora 18.00
Încercare dificilă, la munte, pentru echipa secundă a clubului din Voluntari.Gruparea din Râşnov a început bine noul sezon şi a avansat, între timp, şi în turul IV din Cupa României.

Comments are closed.