LIGA A II-A / Liderul, examinat la Clinceni. Academica caută surpriza

vin, 24 martie 2017

Juventus Bucureşti are un culoar deschis către promovarea în prima ligă în condiţiile în care avansul actual din clasament, 9 puncte peste a doua clasată, pare unul liniştitor pentru echipa antrenată de Daniel Opriţa.

Ţintarul meciurilor viitoare este, în continuare, unul dificil şi programează, în primul rând, disputa de la Clinceni. Meciul cu Academica este duminică, de la ora 11.00, oferit în direct de televiziunile care au drepturile pentru eşalonul secund.

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în acest sezon, în campionat şi în Cupa României, ambele dispute având loc în Colentina. Academica a acceptat un eşec la scor, în campionat, 0-3, dar şi-a luat revanşa în Cupă unde a câştigat cu 2-0 graţie golurilor reuşite de Valentin Lemnaru, un jucător care nu mai face parte, acum, din lotul Academicii. Pe teren în ambele partide dintre cele două echipe, Marian Marin, unul dintre jucătorii cu experienţă din efectivul ilfovenilor, aşteaptă cu încredere revederea cu liderul eşalonului secund.

„Este un meci în care ne putem verifica, clar, potenţialul. Prin prisma locului din clasament Juventus este favorită, dar dacă noi prindem o zi bună ne putem gândi la  toate cele trei puncte. Cum în cele două meciuri din acest sezon ne-am împărţit victoriile, după evoluţii ale noastre diametral opuse, putem spera, acum, la un rezultat favorabil pe terenul din Clinceni”, a declarat Marin, înaintea revederii cu liderul, fostul jucător de prim eşalon în tricoul grupărilor Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna.

Comments are closed.