Liga a II-a / Baloteştiul caută surpriza la Mioveni. „Nu avem nimic de pierdut”

vin, 24 martie 2017

CS Baloteşti a avut un start bun de sezon sub comanda noului antrenor al echipei, Augustin Călin. De la realitatea favorabilă a primelor partide oficiale din 2017 pleacă optimismul celor de la Baloteşti înaintea unui alt meci dificil, la Mioveni, cu CS.

Echipa locală a capotat de fiecare dată acasă, remiză cu Dunărea Călăraşi şi eşec cu UTA Bătrâna Doamnă, dar a reintrat în cărţile luptei pentru primele locuri ale clasamentului după succesul din etapa trecută obţinut la Timişoara, în disputa cu ASU Poli.

„Nu avem nimic de pierdut la un astfel de meci. Mergem la Mioveni să continuăm şirul evoluţiilor favorabile şi să ne întoarcem cu punct (e). Suntem pe un drum bun pe care îl putem continua chiar dacă întâlnim una dintre cele mai puternice echipe din campionat”, a prefaţat partida de la Mioveni Cătălin Împăratu, directorul sportiv al formaţiei din Baloteşti. După o ultimă mişcare efectuată acasă, urmată de masa de prânz, delegaţia echipei din Baloteşti pleacă, în această după amiază, către locul disputei de mâine.

Comments are closed.