Liga 4 bucureșteană, etapa 1 / Rezultate și informații

sâm, 02 septembrie 2017

S-a reluat campionatul interbucureștean cu cele două mari favorite la promovare, CSA Steaua și Academia Rapid. Interesant e că în Ghencea au fost 3000 de spectatori, iar în Giulești aproape 7000, ceea ce înseamnă că acest eșalon are cea mai mare audiență din istorie.

Articol scris de Daniel Nazare

CSA Steaua Bucuresti - Venus Bucuresti 6-0

Acest scor de tenis reprezintă o demonstrație de forță și o declarație de intenție, pentru promovarea în Liga a III-a. Superioară la toate capitolele, Steaua a fost încurajată frenetic de peste 3000 de fani, cei care nu au încăput în tribune devenind o mantinelă vie pe lângă gardul împrejmuitor, scrie csasteaua.ro.

Garnitura Stelei: Iancu – Butoi, Pădureț, Sitaru, Grigore – Constantinescu, Zamfirescu, Curt, Predescu, Vîlcea – Mirea. Rezerve: Chiș, Olaru, Turbatu, Radu. Staff-ul tehnic i-a conținut pe Marius Lăcătuș (director tehnic), Ștefan Iovan (director sportiv), Ion Ion (antrenor principal) și Vasile Aelenei (antrenor secund).

Academia Rapid – Progresul 2005 13-0

Academia Rapid a inceput ca din tun aventura in Liga a 4-a. Pe stadionul din Giulesti, in fata a aproape 7.000 de spectatori, trupa antrenata de Constantin Schumacher a castigat cu un incredibil 13-0 in fata celor de la Progresul 2005.Trei dintre reusitele giulestenilor au fost marcate de Daniel Niculae, care ocupa si functia de presedinte al echipei finantata de Primaria Sectorului 1

Academia Rapid: Ignat – Boian, Matei, Bratu, Ladaru – Burcea, Mitea – Olariu (Goge), Burlacu (Duriţă ’57), Bărbălău (A. Dumitru ’66) – D. Niculae (c) (Bădiţă ’54)

  • Alte rezultate din Liga 4

  • Carmen – AFC Rapid 3-0

  • Progresul Spartac ’44 II – Romprim 3-5

  • Tricolorul – Termo 2-1

  • Comprest – Sportul Studentesc 2-1

  • Victoria – FC Dinamo 0-3

  • Asalt – Metaloglobus II 4-2

Comments are closed.