Leo Grozavu in joc de glezne pentru preluarea unei echipe din Ilfov

sâm, 19 august 2017

Ca sunt probleme la nivel de stabilitate pe bancile tehnice ale echipelor de prima liga din Romania nu mai este niciun secret pentru nimeni.
Acest lucru reprezinta de fapt unul dintre factorii pentru care fotbalul autohton se afla in asemenea situatie. Una ingrata si deloc promitatoare.

Sosit dupa prima etapa la Concordia, Vasile Miriuta are zilele numarate la carma bancii tehnice a vulturilor.
Specialistii in miscari evlavioase la nivel de banci tehnice autohtone spun ca Leo Grozavu va fi pe banca Chiajnei in scurt timp.

Povestea, sau schema, este una care dureaza de ceva vreme.

leo-grozavu1Dupa un sezon 2016-2017 absolut dezastruos, Concordia Chiajna, cu Dan Alexa pe banca, a reusit contraperformanta de a scapa la mustata, pentru a cata oara, de retrogradare.
Conducerea administrativa pare sa fi purtat discutii inca de la sfarsitul sezonului trecut cu Leo Grozavu pentru preluarea Concordiei.
In acest sens, ca garant, a fost “inrolat” in aceasta vara la echipa secunda a Concordiei, Mugurel Cornateanu, nimeni altul decat secundul lui Leo Grozavu.

Dupa debarcarea lui Alexa planul a esuat, reprezentantii comunitatii locale preferandu-l pe Vasile Miriuta, atuul acestuia fiind de fapt impresarul Vulturar care aduce la pachet cu Miriuta si cativa jucatori.
Bineinteles, jucatori liberi de contract, pentru care se platesc ,ca de obicei, doar prime de instalare.

La momentul de fata, judecand fireste dupa rezultate si un -10 la adevar, Miriuta nu sta deloc conformatibil pe banca tehnica.
Iar cum meciul de la Botosani pare misiune imposibila pentru ilfoveni, cel mai probabil Leo Grozavu se va opri din incalzire si va fi uns tehnician pe banca Concordiei.
Al treilea in prezentul sezon.

Comments are closed.