Lazăr Mihalache:”Am învins, dar n-am convins”!

mie, 29 noiembrie 2017

De astăzi, la Plopeni, se desfășoară Turneul de Sală al Junioarelor III, Turneu la care participă și echipa ACS Unirea, din comuna Ilfoveană Dobroești. În primul meci, Unirea a dispus de CSO Pantelimon cu 28 – 13 (13-5), o diferență destul de consistentă, dar acre, surprinzător, nu-l mulțumește în totalitate pe antrenorul Lazăr Mihalache.

”Le-aș da un 8 jucătoarelor mele, adică ceva mai mult decât satisfăcător. Sigur, diferența este consistentă, dar jocul a lăsat de dorit, mai ales în atac, în cazul depășirii directe a adversarului. Fetele mele au făcut multe greșeli individuale, au avut o turație în minus, iar asta nu a fost pe placul meu. Mă gândesc în perspectiva meciurilor viitoare, unde întâlnim adversare puse în gardă, de valoarea noastră, și care ne vor trata cu toată seriozitatea.

Așa sunt eu, mai dur, mai pretențios, însă trebuie să recunosc că am băgat în teren toate cele 16 handbaliste avute pe foaie. De mâine încep partidele adevărate, iar prima confruntare de joi, care este la ora 10:30, o am împotriva celor de la CSM II București. Au venit aici antrenoarele Alupoaie, Moise, am văzut-o și pe Vărzaru, cred că este și Rica, iar mâine este anunțat că vine și Drăgănescu. În schimb, eu sunt singur, dar mă voi descurca. Recunosc, mă tem un pic de acest meci, să nu se pună presiune pe arbitri, ba mai mult, în repriza cu apărarea avansată fetele mele sunt un pic mai greoaie, dar am încredere că voi recupera în partea a doua. Vreți să vă spun ceva? Nici nu concep să nu le batem pe cele de la CSM II, mai ales că le-am învins și în campionat”, ne spunea Lazăr Mihalache.

ACS Unirea Dobroești – CSO Pantelimon 28 – 13 (13-5)
UNIREA: Giboi 2, Gheorghe 5, Petre 8, Bragadireanu 5, Cercel 3, Orodel 2, Micu 2, Tălpescu 1

Ionel Pană

1 comentariu la "Lazăr Mihalache:”Am învins, dar n-am convins”!"
  1. Nea lazar spune:

    Mihalache este acel domn profesor care in primavara la un turneu tot la Plopeni fiind deja calificat intr o faza superioara a turneului a reusit performanta ca in ultimul meci cu o echipa din Bucuresti sa le determine pe fetele sale sa nu arunce la poarta decât de patru ori tot meciul astfel ajutand si echipa din Bucuresti sa se califice mai departe.