LaLiga de Ilfov | Rezultatele etapei a 20-a | Lupta stransa pe final de campionat

Dum, 12 mai 2019

LaLiga de Ilfov a ajuns la etapa cu numarul 20. Pe final de sezon lucrurile se complica la varful clasamentului, acolo unde 3 echipe se bat pentru castigarea titlului de Campioana judeteana.

Rezultatul surpriza al etapei s-a inregistrat pe terenul din Magurele, acolo unde CS-ul din localitate s-a inclinat in fata celor de la Voluntari.

Iata rezultatele inregistrate in etapa a 20-a, disputata la sfarsitul de saptamana tocmai incheiat:

Viitorul Pantelimon – Gloria Izlaz – 8-0

CS Magurele – FC Voluntari – 3-4

Viitorul Dragomiresti – Vulturii Pasarea – 4-4

Athletico Floreasca – ACS Peris – 1-3

CS Berceni – Viitorul Petrechioaia – 3-2

CS Ciorogarla – Unirea Dobroiesti – 4-2

Clasament:

1. CS Magurele – 37 pct
2. Viitorul Pantelimon – 37 pct
3. Viitorul Dragomiresti – 36 pct

4 de comentarii pentru "LaLiga de Ilfov | Rezultatele etapei a 20-a | Lupta stransa pe final de campionat"
 1. Suporter spune:

  Minciuni ! Ilfov Sport este degeaba! Nu sunteti informati deloc si articolele si rezultatele meicurilor voastre sunt mereu intarziate , noi trebuie mereu sa aflam rezultatele de la persoanele care comenteaza la pagini , nu de la voi.
  Echipa favorita acum la castigarea campionatului este ACS Ciorogarla care sta doar la mana ei avand un meci in minus , cel de rejucare cu Peris si ultimele 2 meciuri cu Dragomiresti si Floreasca !
  Meciul cu Dragomiresti o sa fie decisiv deoarece daca cei de la Dragomiresti vor castiga contestatia facuta celor de la Pasarea vor reveni in prim-planul castigarii campionatului , la fel , la randul lor si ei stand doar la mana lor in cazului cassigarii campionatului!
  Dragomiresti-Ciorogarla ar putea fi finala campionatului! Pantelimon si Magurele stau la mana rezultatelor celor 2 echipe .
  Rusine IF Sport deoarece nu va faceti treaba cum trebuie facuta !

 2. Alex spune:

  Ce sa faca Dragomiresti ?
  O sa castige fix nimic, la comisii !
  Pasarea, asa cum a facut si la meciurile cu Magurele, Ciorogarla si cu Pantelimon, a jucat pe teren, incercarea mizerabila de a contesta rezultatul stabilit pe teren, nu are sorti de izbanda.
  Sunt tare curios ce a contestat Dragomiresti, in conditiile in care meciul de juniori trebuia intrerupt pe fondul accidentarii grave a unui jucator de la Pasarea, dar antrenorul lui, a cerut ca jocul sa continue desi putea castiga la masa verde !

 3. Branesti spune:

  Ce hoție de arbitraj la Dragomiresti-Pasarea tușierul ăla a acționat la comanda lui fisu lu Gogosaru care este delegat la Dragomiresti si a anulat golul de 5-4 pentru Pasarea . A inventat un offside si arbitrul a scos mingea din poarta , a fost gol valabil bă hoților toata lumea a văzut cum a tras arbitrul cu el .
  Este incredibil cum accepta si susține Ajf-ul pe Stanescu președinte la arbitri ca este neam cu ăla de la Dragomiresti si Gogosarul girează cam tot la Ajf . Huotilor faceți ceva cu acești pușcăriași nepregătiți si care flutura steagul si fluiera după cum striga si dictează unii !!!

 4. Www spune:

  Ultima ora: rezultatul dintre dragomiresti si pasarea ramane cel stabilit in teren 👍
  Au facut contestatie degeaba