LaLiga de Ilfov | Etapa a 11-a | Program si rezultate | Surpriza la Peris

sâm, 17 noiembrie 2018

Liga a 4-a de Ilfov continua cu etapa a 11-a.
Programarea acestei etape s-a facut pe parcursul a 3 zile.

Surpriza la Peris, acolo unde echipa gazda a invins liderul Pantelimon cu un sec 2-0.

Unirea Dobroiesti primeste vizita unei echipe cu state vechi in Ilfov, Viitorul Dragomiresti.

Mai jos regasiti programul si rezultatele etapei:

17 Noiembrie

ACS Peris – Viitorul Pantelimon – 2-0

CS Ciorogarla – Athletico Floreasca – 3-2

18 Noiembrie

Gloria Izlaz – FC Voluntari – 2-2

Viitorul Petrechioaia – CS Magurele – 0-3

Unirea Dobroiesti – Viitorul Dragomiresti – 0-2

24 Noiembrie

Vulturii Pasarea – CS Berceni

 

7 de comentarii pentru "LaLiga de Ilfov | Etapa a 11-a | Program si rezultate | Surpriza la Peris"
 1. Unu spune:

  Echipa problematica din Petrechioaia o fac lata din nou..nu se prezinta la meciul de acasa , poate faceti si voi in privinta asta astia de la ajf..

 2. Ion izlaz spune:

  Nuuuu,s-au prezentat,dar nu au avut chef sa joace,cam asta va fi explicatia pe care o vor inainta ca sa nu fie amendati.

 3. alex spune:

  BERCENI – PANTELIMON 1-4 IN CUPA

 4. Pantelimon spune:

  Rezultate la Liga 5 ???
  Mai postam si noi ceva Ilfovsport ?

 5. Unu bun! spune:

  Nu s-a primit aprobare din zona Magurele via Bragadiru,sunt incidente grave petrecute in week end pe scena ilfoveana. Conform obiceiurilor mizerabile bagam mizeria sub pres.
  S-AU BATUT DIN NOU ARBITRII,toti se fac ca ploua ,nimeni nu zice nimic ,nimeni nu i-a masuri. Chiar e totul roz de nu se schimba niciodata nimic? Nici pe vremea cand se disputa Cupa Africii pe Natiuni(a se citi Glina – Stefanesti ) nu se intrerupeau 4 jocuri intr-un tur de campionat din cauza incidentelor. Totusi sa nu ne pripim e posibil sa depasim cifra 4 ,mai e de jucat-boxat-.
  RUSINE AJF aka CJA .

 6. Vasile spune:

  Ba astia de la AJF Ilfov faceti ceva cu arbitrii astia ca nu mai suportam asemenea bataie de joc . Furaciune ca la Darza-Burias nu exista decat in codru … Nu cunoaste regulamentul arbitrul iar ala de tusa trebuia batut bine si de gazde . Sa te injure jucatorii si tu sa nu ai nici macar o reactie iar tusierul se face ca nu vede offside de 3-4 metrii este strigator la cer !!!
  Cineva din conducerea arbitrajului sesizeaza ca acesti arbitrii infatuati vin si incaseaza baremul de joc degeaba !!!
  Nea Mitica ai promis la sedinta schimbare si te faci ca ploua doar sa incasati bani sunteti buni ???

 7. Anonim spune:

  De ce nu cunosc regulamentul? Cu ce au gresit arbitrii? E vina lor ca sunteti voi salbatici si ca nu stiti sa va comportati? De jucatorul care a primit al doilea avertisment de ce nu va luati , ca nu a stiut sa vorbeasca si a fost prost de gura? Iar apoi voi ca ati sarit pe arbitrii ca niste animale salbatice si nu ati stiut sa va vedeti de jocul vostru . Alooooo!!!! Suntem in secolul 21 , doar noi am ramas in Europa asta care batem arbitrii cand nu ne convin deciziile , noi si in Africa , dar pana si acolo au inceput sa se linisteasca! Arbitrii sunt observati si judecati mai sus , de oameni competenti si capabili , nu de voi , limitatilor mintal .
  Ar trebui sa invatati sa jucati fotbal , sa accepati deciziile asa cum sunt ele , proaste , bune , voi sunteti acolo sa jucati nu sa comentati . Ar trebui sa invatam sa nu mai vorbim doar cu gura si pumnul si sa mai si gandim inainte , dar se pare ca inca nu a ajuns creierul la echipe precum Burias , Ganeasca etc.