LaLiga de Ilfov a ajuns la etapa a 6-a | Program si rezultate

sâm, 05 octombrie 2019

Liga a 4-a de Ilfov a ajuns la etapa cu numarul 6.

Partidele par destul de facile pentru echipele aflate in prima jumatate a clasamentului. Asadar motivele pentru o eventuala surpriza tind spre zero.

Liderul Viitorul Domnesti, echipa cu 5 victorii din tot atatea meciuri, va merge la Dragomiresti, Duminica la 12.00, pentru a intalni o echipa ce altadata era un jucator extrem de important in desemnarea Campioanei de Ilfov.

VEZI AICI CLASAMENT LIGA 4!

Iata programul complet:

Sambata, 05 Octombrie, 12.00

CS Ciorogarla – Viitorul Pantelimon  –  1-5

ACS Peris – Vointa Buftea  –  2-1

CS Branesti – CS Magurele  –  5-2

CS Berceni – CS Glina  –  0-1
*Meciul a fost intrerupt in min 83 de centralul partidei dupa ce un jucator de la CS Berceni l-a „infascat” de gat pe unul dintre asistenti. Vom reveni cu amanunte.

FC Voluntari – ACS Corbeanca  –  0-2

Duminica, 06 Octombrie, 12.00

Viitorul Dragomiresti – Viitorul Domnesti  –  0-5

VEZI AICI CLASAMENT LIGA 4!

6 de comentarii pentru "LaLiga de Ilfov a ajuns la etapa a 6-a | Program si rezultate"
 1. anonim spune:

  O mizerie de arbitraj la Berceni-Glina unde marele Mandita și brigada lui au făcut meciul fraf.
  cum sa acceptam AJF Ilfov asemenea hoție din partea celor în negru și sa stam cu mâinile în san Nea Mitica??? Este o debandada de nedescris la arbitrii Nea Niță!
  Rușine celor care conduc AJF-ul și care în continuare fac ce vor cu acesti arbitrii neinstruiti de către Stănescu.
  Mai lăsați-ne cu acest fost asistent Mandita care se pare ca face jocurile pe la comisia de ar bitraj!!!!
  Etapa de etapa numai hoții din partea arbitrilor.

  • Urmasul lui Ciuchita..... spune:

   Domnu’ Mangluta, pardon mandita, se pare ca nu au invatat nimic din experientele „raposatului” Chiuchita.
   Devenit central la apelul bocancilor, cu concursul preaneprihanitului Florin Stanescu, dOMNUL Mangluta, trantitor de meserie, candideaza la postul de manglitor sef, detinut de un alt mare „cavalier” in Negru……….cine stie intelege aluzia.
   Dupa zeci de meciuri trantite, madam Mangluta, pozeaza acum in Fecioara Maria.
   Nesatul din fire, arogant peste masura, semidoct, cu in acut spirit de neobservatie, are toate „calitatile” necesare pentru a prelua postul de sac de box, lasat vacant de Chiuchita.
   Nea’ Mitica, baiatu asta e prea „bun” pentru noi, trimte-l dupa Ciuchita !

 2. anonim spune:

  Cine poate sa ne explice cum la un meci acasa,fara duritati,Berceni a primit 5 cartonase galbene in primele 20 min si oaspetii niciunul?
  La penalty-ul gazdelor din min 45,jucatorul faultat a fost accidentat grav cu urme vizibile pe tibie si glezne(escoriatii).Se afla intenat in spital…Urmele au fost vazute de observatorul jocului – interesant ce a notat in raport…
  In momentul in care a fost chemat de catre jucatorul Razvan Paduretu sa vada rana ,arbitrul l-a amenintat cu cartonasul galben in loc sa ia masura corecta – cartonas rosu pentru portarul oaspetilor.
  A continuat cu o maniera aroganta de arbitraj,iritanta pentru jucatori si cu greseli frecvente.
  In min 78 un jucator de la gazde ,dupa un fault clar neacordat a intrebat fara sa fie in apropiere “chiar esti nesimtit?” – arbitrul a aratat direct rosu,desi era doar o intrebare.Cred ca se impunea galben.
  Apoi un alt jucator de la gazde a intebat “de ce nu ne dai rosu la toti?” Si a primit galben apoi rosu dupa ce a mai intrebat o data….
  Portarul oaspetilor s-a implicat in meleul creat la jumatatea terenului si arbitrul s-a exprimat ca ii va arata galben ceea ce ducea la eliminare fiindca mai avea un galben…In loc sa arate cartonasul rosu oaspetilor,arbitrul
  a fluierat sfarsitul jocului fiindca un jucator al gazdelor care fusese
  schimbat l-a amenintat si l-a imbrancit pe un arbitru asistent…
  Un meci frumos intee doua echipe bune,deafasurat pe un stadion cochet cu un teren perfect,cu multi spectatori in tribune a fost transformat intr-un circ de o brigada de arbitri care a a arbitrat execrabil si mai ales de un arbitru principal care prin deciziile lui si atitudinea aroganta a incitat permanent jucatorii echipei gazda.

 3. anonim spune:

  Numele acestui arbitru de la Berceni este Mandita Cristian și este vicepreședintele distrugător al arbitrajului Ilfovean!!!
  Un infatuat frustrat care prin ce a făcut ieri a demonstrat ca nu se poate ridica la nivelul unui arbitru. El prin meserie este un fost asistent manglitor care a reușit sa îndepărteze de la Ilfov 3 arbitrii divizionari și prin cea ce face distruge cu buna stiinta și aroganta comisia de arbitraj.
  Nea Mitica și Niță va anunț ca circula o vorba ca la următoarele alegeri Mandita va candida alături de alt personaj la funcția de președinte Ajf Ilfov!!!
  Tot ce face este sa discrediteze AJF-ul și pe cei ce conduc aceasta instituție.
  Arbitrajul Ilfovean este în colaps în mare măsură din cauza acestui arogant care de fapt conduce arbitrajul Ilfovean și pe Stănescu marioneta.

 4. Ilfoveanul spune:

  Nu va mai plângeți ca arbitrii sunt aroganti, nepregătiti sau frustrați precum cel de la Berceni!!!
  Noi echipele suntem de vina ca am avut încredere în nea Mitica și nea Niță, dar se pare ca este o mare vrăjeală ce se întâmplă la comisia de arbitri.
  Domnilor la adunarea generala ați spus că veți schimba ceva și ca vom avea o întâlnire cu cei care conduc arbitrajul Ilfovean… de 6 luni… nimic…stati bine în posturile alea de conducere și noi, etapa de etapa trebuie sa ne îmbolnăvim de nervi și stres din cauza cavalerilor în negru???
  Cum sa evoluezi și sa fie liniște când PREȘedintele vidanjor Stănescu și vicepresedintele piețar ȘEF Mandita se afla la conducerea comisiei de arbitraj???
  Faceți o schimbare ceva ca prea ne luați de fraieri pe toți!!

 5. Berceni spune:

  Suntem curioși ce surpriza, pregătește Ajf Ilfov și comisia de arbitrii pentru meciul de la Corbeanca. Nu vrem decât sa fim arbitrați corect iar cavalerul în negru sa nu mai fie un infatuat și un încrezut precum Mandita, etapa trecuta la meciul cu Glina.
  Domnule Stănescu Florin chiar nu mai exista arbitrii pregătiți?
  Vedem duminica surpriza!!!