Ladislau Boloni, la a treia echipă în Belgia – KAA Gent!

vin, 21 august 2020

Chiar dacă a prins treapta a doua a podiumului, în sezonul anterior, Gent și-a concediat antrenorul, pentru că debutul din acest sezon a-nceput cu două înfrângeri, scor 1-2 în ambele partide.
Belgienii au și anunțat instalarea românului, cu care au semnat un contract pe o durată de doi ani. ”Mă simt responsabil, știu ce grea muncă mă așteaptă”, declara presei, Loți Boloni. Și ne gândim la faptul că antrenorul are o responsabilitate în plus, având în vedere că el a trecut pe la alte două grupări belgiene, cu care a și performat.

În 2009, el a câștigat campionatul și o supercupă cu Standard Liege, fiind desemnat cel mai bun antrenor al sezonului în Belgia. Apoi a trecut la Royal Anvers, echipă cu care a ajuns în finala cupei, meci la care Boloni n-a mai stat pe bancă, deoarece contructul îi expirase, iar oficialii lui Royal nu au mai vrut să prelungească înțelegerea cu românul. Foștii săi elevi au câștigat trofeul pentru el, al treilea de acest gen, în 28 de ani, învingând cu 1-0 pe FC Bruges.

KAA Gent va întâlni Royal Anvers în runda a treia a campionatului Belgiei, un meci pe care Boloni îl va trăi din plin!

Comments are closed.