La un meci de oldboys, arbitrul de centru a fost bătut, dar meciul a continuat!

lun, 22 noiembrie 2021

Este vorba de partida din Seria 1 Sud, Eetapa 9, dintre CS Glina și AFC Asalt, meci câștigat de oaspeți cu scorul de 4 – 3. Pe site-ul www.ilfovsport.ro , un cititor, JAYR, ne-a semnalat faptul că, la scorul de 2 – 4, s-a dat penalty pentru gazde, moment în care portarul oaspeților a-nceput să-l bruscheze pe arbitrul de centru, ba chiar să-l și lovească.

Din surse sigure am aflat că faptele au existat, dar nu știm câți dinți i-a scos din gură, sursa noastră nu ne-a spus exact, știm doar că arbitrul, după ce a fost tăvălit bine, s-a ridicat, s-a scuturat de praf și a pornit mai departe, exact ca soldatul rus, după ce a trecut tancul peste el. Da, intrigă mult decizia arbitrului care, din considerente numai de el știute, a rămas în teren și a lăsat partida să se desfășoare în continuare. ”Este un gest greu de înțeles al arbitrului, care creează un precedent și care poate deveni periculos, pentru orice individ cu mintea înfierbântată. Trebuia să oprească meciul, imediat, să facă raport și să aștepte deciziile Comisiei de Disciplină. Pot să spun că la meciurile celor mai în vârstă, preț de 70 de minute totul se desfășoară corect, fără incidente, după care creierul lor începe să nu mai fie oxigenat cum trebuie și apar astfel de violențe fizice și verbale. La fel de vinovați sunt și cei de pe băncile de rezerve, care strigă la arbitru, îl fac în tot felul, practic generează multe momente controversate”, ne spunea sursa noastră.

De altfel, se pare că în cadrul Asociației Județene de Fotbal Ilfov s-a demarat o anchetă, ce vizează întâmplarea de la această partidă. Nu de alta, dar la începutul campionatului grizonații au venit cu rugămintea să fie primiți sub comanda celor de la AJF Ilfov, declarând că la București nu sunt condiții pentru desfășurarea unei competiții corecte. Dar se pare că au uitat de acest gest al oficialilor ilfoveni și încep să se manifeste ca niște huligani!

1 comentariu la "La un meci de oldboys, arbitrul de centru a fost bătut, dar meciul a continuat!"
  1. Marian spune:

    Informati-va din mai multe surse. Nu va mai luati dupa primul.idiot care va scrie. Am fost la meci…jucator al oaspetilor. Intr-adevar au fost ceva injurii si bruscari mai mult intre jucatori,dar nu e adevarat ca au tavalit arbitrul si i-au rupt dinti. Care arbitru mai continua dupa asa ceva? Dar ne plac stirile de senzatie. Bataia se citeste mult mai usor decat un meci disputat linistit. Va mai amintesc tot la oldboys ilfov ,de o intamplare ,cand dupa meci un jucator a lovit „usor” arbitrul cu masina??? N-ati scris nimic la momentul respectiv

adauga un comentariu