”La revedere”, acestea sunt cuvintele la care se gândește Messi cel mai mult!

vin, 21 august 2020

Furtuna de la FC Barcelona a intrat în a doua fază, poate chiar a treia, cine știe – au fost acuze de corupție, demisii printre membrii Consiliului de Administrații, rezultate dintre cele mai proaste ale echipei, în Liga Campionilor, și iar demisii în plină vară, după acel neverosimil 2 – 8 în fața nemților de la Bayern.

Noul manager al grupării catalane, oalandezul Ronald Koeman, pare să aibă o misiune ingrată – cu greu va restabili liniștea în vestiar și în afara lui, pentru că se vorbește prea mult pe la colțuri și încă nu este transparență în activitatea oficială. În plus, cea mai mare problemă a lui Koeman este Lionel Messi, jucător exponențial al întregului oraș, care vrea să plece în alte zări. Messi a avut, deja, o discuție cu noul manager, căruia i-a transmis că se simte mai mult în afara echipei, decât în interiorul ei.

Sunt mai multe motive care îl fac pe Lionel să se gândească la un alt drum – și acesl 2-8 cu Bayern, și înfrângerile cu Roma și Liverpool, proiectul pentru club în care el nu crede, practic deriva în care se află Barca este greu suportabilă de fotbalistul care a împlinit 20 de ani de când este în vestiarul blaugrana.

Și totuși, despărțirea de Barcelona nu-i va fi ușoară lui Messi – jucătorul s-a realizat în Barcelona, are o casă, o soție care i-a dăruit trei copii și care ar putea resimți schimbarea. De asemenea, Messi are și ceva afaceri în oraș, la care ar trebui să renunțe, nu va fi așa simplu.

Prietenii apropiați știu că Messi și-a dorit întotdeauna ca retragerea sa din fotbal să se facă de la Barcelona și se gândește că nu ar fi o decizie corectă, ca după primul mare dezastru, 2-8 cu Bayern, să dea bir cu fugiții.

Prin urmare, decizia de schimbare nu a fost luata 100%, pentru că nu-i ușor să închei 20 de ani la Barcelona!

Comments are closed.