La Popești continuă să plouă cu goluri, dar în poarta ilfovenilor! N-au luat decât 8!

mar, 24 mai 2016

În penultima etapă a Ligii a III-a, seria a II-a, disputată marți după-amiază, Gloria Popești-Leordeni a pierdut la scor meciul cu Juventus București. Partida etapei cu numărul 25 a seriei a II-a s-a încheiat cu scorul de 1-8.

Scorul a fost deschis încă din minutul 5 de oaspeți printr-o centrare finalizată cu lovitura de cap a fundașului Ilie Morariu. După 7 minute, Juventus marchează din nou prin atacantul Remus Chipirliu, care scapă singur cu portarul.

În minutul 25, ilfovenii marchează și ei pentru 1-2 prin Nicușor Romanescu, dar după 2 minute același Chipirliu intră în careu, trece de doi adversari și înscrie fără probleme.

Prima repriză a început calm, dar a fost clar dominată de oaspeți, care și-au făcut drum către poarta Gloriei Popești-Leordeni, marcând încă trei goluri prin Florin Cazan în minutul 32, Andrei Sin în minutul 37 și Alin Ilin, care a trecut de portar în minutul 43, stabilind, astfel scorul pauzei, 1-6.

A doua repriză a fost liniștită până în minutul 81, când Juventus a obţinut un penalty transformat de Bogdan Oprea, iar în minutul 86, Florin Cazan lovește din nou și închide scorul partidei, 1-8.

ASC Juventus București se impune cu scorul de 8-1 în fața celor de la ACS Gloria Popești-Leordeni, rămânând în fruntea clasamentului la 2 puncte deasupra echipei Delta Dobrogea Tulcea, cu care se va întâlni în ultima etapă în lupta pentru promovarea în liga secundă.

Popești-Leordeni rămâne fără victorie de 6 etape, clasându-se pe locul 11 al Seriei a II-a. În ultima etapă, Gloria Popeşti Leordeni va juca în deplasare, tot în Ilfov, la CS Tunari.

ACS Gloria Popești-Leordeni – ASC Juventus București 1-8 (1-6)
Au marcat: Romanescu 25 / Morariu 5, Chipirliu 12, 27, Cazan 32, Sin 37, Ilin 43, Oprea 83 (pen.), Cazan 86

Cartonașe galbene: Ștefan, Bălan / Chipirliu, Lică

Popești-Leordeni: Rotar – Chiriac, Dincă, Ștefan, Bălan (Dinu 83) – Vasilache, Jamal (Hroştea 16), Boiangiu – Ionică (Duță 29), Romanescu, Angelescu (Iancu 73)
Rezerve: Rudniţchi – Iancu, Ilinca, Dinică
Antenor: Elvis Gabriel Ilyaș

Juventus București: Brie – Vasile, Morariu, Walance (Cincă 46), Carabela – Bărbulescu (Lică 46), Buştea , Cazan – Sin, Chipirliu (Oprea 35), Ilin (Nica 46)
Rezerve: Fila – Stoenac, Manole, Cincă
Antrenor: Marin Barbu

Arbitri: Illyeş Adrian (Ploieşti – Prahova), Dumitru Ionel Valentin (Gherghiţa – Prahova), Banu Adrian Bogdan (Ploieşti – Prahova)

Cronică, Andreea Visu

Comments are closed.