Jucătorul s-a răzbunat pe arbitru și l-a băgat în spital!

vin, 29 ianuarie 2021

Ultimul derby al sezonului regulat al Campionatului Maghiar de hochei a fost umbrit de accidentarea gravă a unuia dintre arbitrii întâlnirii. Și vorbim de meciul dintre Ujpest și Ferencvaros, unul cu scântei, care a pus la grea încercare și prestația arbitrilor.

Sigur, cavalerii fluierului nu pot mulțumi niciodată cele două combatante, dar de aici și până la atitudinea unuia dintre jucătorii gazdă, trebuie să fie distanță lungă… După patru minute de joc, hocheistul lui Ujpest, Szabad Kevin, l-a acroșat din spate pe arbitrul Akos Berger, supărat de unele decizii ale sale.

Jocul a fost întrerupt minute în șir, iar Berger a fost scos de pe gheață cu un guler pentru protejarea gâtului. La spital s-a constatat că arbitrul suferise o comoție severă – el nu-și mai aducea aminte de ce i s-a întâmplat, dar devenise conștient și își simțea toate membrele. Meciul a continuat fără arbitrul Berger, până a apărut un coleg de breaslă, care văzuse la televizor tot ce s-a întâmplat. Cât despre jucătorul care a provocat intenționat această accidentare, probabil că va intra pe mâna comisiilor federației maghiare de Hochei.

Comments are closed.