Jucătorul anului este Alin Zaharia!

vin, 21 decembrie 2012

alin-zaharia-ilfovsportGata! A doua ediţie a trofeului IlfovSport pentru cel mai bun jucător de la o echipă ilfoveană de Liga a III-a a ajuns la final după un duel halucinant. Anul acesta am decis să schimbăm procedura de stabilire a câştigătorului, împărţind votul în trei părţi. Două au însemnat voturi pe online, cu unul pe pagina de Facebook a IlfovSport şi unul pe siteul Ilfovsport, în timp ce a treia parte a fost reprezentată de votul cluburilor.

Pe online, votul a fost câştigat la ambele categorii, într-un mod autoritar, de atacantul Cernicăi, Andrei Enciu. Acesta a reuşit să convingă un număr impresionant de prieteni să voteze pentru el. A ieşit „campion online” cu 54,52% din totalul voturilor pe Facebook şi 53% din cele de pe site, însă nu au fost ajuns pentru a-i aduce titlul de fotbalistul al anului. Cele 40 de puncte scoase în clasamentul general, după locul 1 adjudecat pe Facebook şi site, nu au fost de ajuns, în condiţiile în care Enciu a primit doar 4 puncte din partea antrenorilor.

În schimb, Zaharia a fost pe podium în sondajele online, ocupând locul 2 pe site cu 13% din voturi şi locul 3 pe Facebook cu 5,5% din voturi, adunând totuşi 26 de puncte, care adunate la cele 29 primite din partea antrenorilor au adus la un total de 55 şi implicit titlul de jucătorul anului!

Interesant de remarcat ar mai fi faptul că Lucian Ion a scos un număr impresionant de puncte din voturile online, însă nu a primit nici măcar un vot din partea cluburilor. Nici Ionuţ Popescu nu a primit puncte din partea cluburilor, iar rezultatele din sondajele online nu l-au ajutat să evite ultimul loc în clasamentul general al competiţiei

Dar iată clasamentele finale ale trofeului IlfovSport:

1. Alin Zaharia – 55 (11 – facebook, 15 – site, 29 – antrenori)

2. Andrei Enciu – 44 (20, 20, 4)

3. Ionuţ Fâşie – 41 (8, 6, 27)

4. Lucian Ion – 26 (15, 11, 0)

5. Dan Balauru – 17 (3, 4, 10)

6. Mihai Leca – 16 (5, 1, 10)

7. Viorel Dinu – 15 (6, 8, 1)

8. Augustin Voinea – 13 (4, 2, 7)

9. Mircea Gârlescu – 8 (2, 4, 2)

10. Ionuţ Popescu – 7 (2, 5, 0)


Iată mai jos şi cum au arătat voturile online:

[nggallery id=199]
10 de comentarii pentru "Jucătorul anului este Alin Zaharia!"
 1. mafiotul neagu spune:

  te-am facut si jucatorul anului zaharia!!!

 2. ??? spune:

  sa ai s..i bilele lui Neagu Gabore k esti frustrat rau marsi la cacat de blatist ti-ai batut joc de baieti aia de la Afumati in cateva meciuri

 3. DANY spune:

  MERITA TROFEUL,E UN JUCATOR PESTE NIVELUL DIVIZIEI C DAR TREBUIE MENTIONAT SI SURUGIU CARE AR PUTEA JUCA FARA PROBLEME LA PRIMELE TREI ECHIPE DE B,UN MIJLOCAS EXTRAORDINAR !

 4. HH spune:

  „sa ai s..i bilele lui Neagu Gabore k esti frustrat rau marsi la cacat de blatist ti-ai batut joc de baieti aia de la Afumati in cateva meciuri”

  Daca te ajuta, varianta corecta :

  „sa ii s..i bilele lui Neagu, Gabore deoarece esti frustrat rau, mars la cacat de blatist ti-ai batut joc de baietii aia de la Afumati in cateva meciuri”

 5. ??? spune:

  nu asta este problema cea mai mare jegule tu esti aceea pt k esti un perves si un lingau care nu are dupa ce sa bea apa basca si un blatist ( la play-off i ai facut varza , la meciul cu berceni din nou blat la calarasi iar si mai pot sa enumar……concluzia….GABOR DANIEL UN BLATST SI UN PERVERS ……. REZULTATUL AI FOST DAT AFARA DE LA AFUMATI PT K ASTA MERITAI A FLAT LUMEA CE JEG ESTI

 6. ptr perversii,NEAGU SI NEAGU spune:

  in fotbal nu ai cum sa faci blat de unul singur,asa ca nu-l mai acuzati degeaba pe gabor,vedeti-va de barna din ochi ca sunteti cei mai perversi oameni si cei mai increzuti din ilfovul asta in frunte cu cel mai tare manager din romania ,neagu, zdreanta zdrentelor si jigodia jigodiilor,acuzi pe toata lumea iar tu nu te vezi cat de penibil esti,spalatorule de urechi si pupincuristule.nu uita ca roata se invarte si o sa mai antrenezi doar la lumina frumusani.taranule infect

 7. un nene spune:

  wow, ce limbaj, asa vorbiti voi la tara? In comuna voastra ilfov? Afumati asta ce e? E sat sau comuna? Aveti si echipa de fotbal? Wow. Ce va mai distrati, asta dupa ce va intoarceti de la sapa. Chiar asa, ia hai fuguta sa dati mancare la gaini si la porci lasati internetul asta.

 8. PT BLATISTUL GABOR DANIEL spune:

  ESTI PE NIBIL RAU NU TE MAI SCUZA PE AICI SI NU UITA K AI BULETIN DE AFUMATI GABOR DANIEL :)))))

 9. bogdan spune:

  stati linistiti ca nu este nimic adevarat din tot ceia ce se spune despre Gabor numai rautati si minciuni.

 10. pt un fotbalist spune:

  Robi te mai tine Neagu mult in brate?nu mai are altul loc de tine sa joace la Afumati