Ion Toma / La Comisia de Arbitraj sunt cele mai mari probleme

sâm, 23 ianuarie 2016

Ion Toma, seful Centrului de Copii si Juniori al clubului Steaua si candidat la presedintia AMFB, este invitatul lui Horatiu Sima si Ionel Lutan in emisiunea „Fotbal la matineu”, la Sport Total FM.

„Echipele care au drept de vot sunt in numar de 125. Ca numar total de echipe nu stiu exact cate sunt… Fiecare club are dreptul la un singur vot, desi poate avea mai multe sectii in cadrul sau.

Am aproximativ 23 de ani experienta in fotbalul juvenil, cred ca am experienta necesara pentru fotbalului bucurestean. Vreau sa dezvolt fotbalul de masa. Nu am luat legatura cu toate echipele din Bucuresti, doar cu reprezentantii cluburilor care ma simpatizeaza. Daca ce am facut pana acum din punct de vedere organizatoric inseamna ceva, eu ma bucur.

VOTEAZA FAVORITUL TAU LA ALEGERILE AMFB

Cred ca un dialog eficient intre toate partile in procesul decizional este punctul forte. Adica transparenta intre comisiile AMFB-ul si reprezentantii cluburilor este foarte importanta.

In fiecare sector trebuie sa apara ceva prin care reprezentantii cluburilor sa aiba incredere in aceste comisii. O sa ma zbat pentru corectitudinea deciziilor comisiilor AMFB! La Comisia de Arbitraj sunt cele mai mari probleme, in privinta delegarii arbitrilor.

Bazele sportive sunt bila neagra pentru AMFB. In ultimul an s-au desfiintt 42 de baze sportive. Cred ca trebuie o colaborare stransa cu Ministerul invatamantului si cu primariile de sector.

Consider ca antrenorii sunt foarte buni, au licentele necesare, dar antrenorul trebuie sa se adapteze in functie de baza sportiva pe care o are. Cu cat sunt mai multe echipe, cu atat mai mare este baza de selectie pentru sportul de performanta.

Trebuie gasita o modalitate prin care sa se reglementeze problema juniorilor. Se pierd 80% din talente dupa terminarea junioratului! Noi trebuie sa reusim sa mentinem aceste talente, asa cum se intampla la Liga a 4-a„, a declarat Ion Toma, la „Fotbal la matineu”.

4 de comentarii pentru "Ion Toma / La Comisia de Arbitraj sunt cele mai mari probleme"
 1. Comentariu spune:

  Este clar ca la AMFB, a venit ziua schimbarii. Trebuie uitat trecutul si plecat pe un nou drum. Acum trebuie sa se renunte la Rusu si intregul sau Comitet Executiv din care face parte si candidatul Toma. Starea actuala a fotbalului municipal li se datoreaza in totalitate. Ori ce schibare e aceea intre Rusu si Toma ?. Aceiasi Marie cu alta palarie. Nu acestia au condus, votat, si executat directivele trasate de fostul presedinte ? Nu acestia au adus prejudiciile morele si financiare asociatiei ?. O schimbare profunda care sa redea demnitatea membrului afiliat (ce a fost injosit, subjugat si badjocorit), poate venii numai din exteriorul sistemului. Este o sansa ce nu trebuie ratata. Aveti demnitate si in cabina de vot votati cu constiinta impacata ca votul tau conteaza pentru o schimbarea profunda.

 2. George S. spune:

  Ai mare dreptate , dar sa fie schimbare cu BabOI aa( LUMANARE) sau celebru Chivu le prox ene tttttt da ti afara de peste tot , ADIO BUCURESTI… OFFFFF VIATA ASTA , nu mai ai ce sa schimbi….

 3. Ioan Schlager spune:

  Repet ce am scris si intr o postare anterioara: Toma nu are moralitatea necesara sa conduca. Pe ceilalti nu ii cunosc. Dar observ ca sunt foarte multe restrictii pentru candidati, nu este normal ada ceva, probbalbil s a dorit sa se mearga in aceeasi directie de catre fostul board de conducere care ar trebui eliminat definitiv. Success lor

 4. Celui care a scris comentariul spune:

  Este o analiza de bun simt, si un semnal pertinent catre alegatori. Un drum nou nu poate fi facut decat din exterior. Este daca vreti, la scara mai mica, cam ce se intampla la FRF. Felicitari pentru limbajul folosit. Un sincer bravo.