Ion Moldovan, după victoria cu Juventus: „Am avut timp să corectăm greșelile din meciul cu Dinamo”. Ce spune despre întâlnirea cu Mutu

lun, 16 aprilie 2018

Concordia Chiajna a câștigat duminică, pe teren propriu, meciul împotriva formației Juventus București, din cadrul etapei a cincea din play-out-ul Ligii I.

Ilfovenii s-au impus la limită, scor 2-1, după ce oaspeții au condus din minutul 27, până în minutul 69, când Prepeliță a restabilit egalitatea. Pena a închis jocul prin reușita sa din minutul 76, iar tehnicianul Ion Moldovan s-a declarat încântat de această victorie și s-a felicitat pentru schimbările inspirate efectuate imediat după pauză.

„Ne bucurăm foarte mult de această victorie. Evoluția unora dintre jucători a lăsat de dorit, dar schimbările pe care le-am făcut au fost benefice. Inspirația vine din lucrurile pe care le facem la antrenamente. Am analizat bine greșelile din meciul cu Dinamo, astfel că am am avut timp să le corectăm.

Cred că starea de stres pe care o au băieții a făcut ca unii dintre ei să nu evolueze la potențialul maxim”, a spus Ion Moldovan, potrivit gsp.ro.

Pentru Concordia Chiajna urmează întâlnirea cu rivala din Ilfov, FC Voluntari, la care va debuta Adrian Mutu în calitate de antrenor principal. Parida se va juca sâmbătă, 21 aprilie, la Chiajna, de la ora 18:00.

„Va fi o întâlnire specială, eu l-am promovat ca jucător la FC Argeș când avea doar 17 ani. Nu mă gândeam că vom ajunge să ne întâlnim în această postură”, a mai spus „Comisarul”.

Comments are closed.