Ion Moldovan, după înfrângerea cu Dinamo: „Asta mă nemulțumește foarte tare”

mar, 13 februarie 2018

Concordia Chiajna a pierdut cu scorul de 3-4 meciul de pe teren propriu, disputat contra celor de la Dinamo, în cadrul etapei cu numărul 24 a Ligii I.

Ion Moldovan, antrenorul ilfovenilor, s-a declarat nemulțumit de faptul că echipa sa nu a reușit să obțină măcar un punct din această întâlnire și este conștient că acest lucru va conta la finalul campionatului regulat.

„Sigur, noi ne-am dorit victoria numai că nu ne-am apropiat în prima repriză, iar repriza secundă, care a fost o repriză foarte bună ale ambelor echipe, s-au marcat foarte multe goluri, lucru care a plăcut ochiului, dar din păcate pentru noi am pierdut puncte care vor conta enorm în economia campionatului.

Au fost câteva situaţii interpretabile, dar ce să spun, am pierdut trei puncte şi asta mă nemulţumeste foarte tare”, a declarat Ion Moldovan, potrivit Telekom Sport.

Pentru Concordia au marcat doi dintre foștii jucători ai lui Dinamo, Bumba și Marc, iar „Comisarul” este de părere că aceștia și-au făcut foarte bine meseria: „Ei au marcat pentru că ăsta e rolul lor şi datoria lor. N-au făcut ceva deosebit. Pentru că faptul că au fost în curtea lui Dinamo spune foarte mult că aceşti jucători au şi valoarea care îi recomandă”.

Comments are closed.