Ioan Profir, ACS Unirea: ”Fotbaliștii din Dobroești, aproape de noi performanțe”!

Dum, 26 martie 2017

”A mai trecut un an, peste sportivii clubului nostru, și suntem gata să repetăm performanțele, la unele categorii de fotbal, semn ca antrenorii noștri și-au făcut treaba, iar copiii au înțeles rolul lor și s-au angajat cu toate forțele să lupte pentru fiecare punct. În mai, 2016, ne bucuram de faptul că micii fotbaliști născuți în 2006 cucereau primul lor titlu, fiind cei mai buni ai Seriei a IV-a, din Campionatul Municipal. Cu două luni înaintea finalului de sezon, în 2017, suntem pe drumul cel bun și credem că putem repeta performanța de anul trecut. În etapa din weekendul trecut, copiii de la 2006 au câștigat cu 7-0 în fața celor de la ACS Sport și se îndreaptă liniștiți spre al doilea titlu!

Aproape de o mare performanță sunt și fotbaliștii seniori, care au toate șansele să intre în play-off-ul Ligii a V-a și chiar să mai urce o categorie – și asta numai după un an de la înființare! Ieri, în cadrul penultimei etape a sezonului regulat, fotbaliștii din Comuna Dobroești i-au bătut clar pe cei din Orașul Voluntari, cu scorul de 7-0! Golurile echipei noastre au fost marcate de Constantin Marchidan, 3, Florin Vieriu 3, Cătălin Mihalache, George Zamfir, Paul Teutu și Dragoș Matei, toți cu câte un gol. În ultima rundă, Unirea Dobroești va juca cu CS Cadet, echipă pe care am învins-o în tur, cu scorul de 5-1.

Sunt două momente importante pentru clubul nostru și sunt sigur că, în această vară, vom avea ce să povestim și de la dans sportiv, și de la karate, dar și de la handbal feminin. Toți copiii din Dobroești și nu numai sunt așteptați cu brațele deschise, mai ales că ne-am propus chiar să dublăm numărul de sportivi ai Unirii Dobroești”, ne declara mulțumit președintele clubului din Comuna Dobroești, Ioan Profir.

Și să rămânem la etapa de fotbal, etapă în care Unirea Dobroești a mai obținut următoarele rezultate:
Copii născuți 2008
– Unirea I – AS Marius Lăcătuș 15 – 1
– Unirea II – Kids 3 Sport 0 – 2
– Unirea III – FC Rușanu 0 – 14
Copii născuți 2003
– Unirea Dobroești – FC Voluntari 3 – 4 (2-1). A fost un meci dramatic, încheiat prost de Unirea, care a condus cu 3-1, prin golurile marcate de Dorin Dumitrașcu, două, și Mihai Dinu. Din păcate, în ultimele șapte minute oaspeții au avut un forcing uimitor, au egalat și au și câștigat, golul victoriei fiind înscris în ultimele secunde ale întâlnirii. (Ionel Pană)

IMG_5064 IMG_5072

IMG_5081 IMG_5100

IMG_5106 IMG_5113

IMG_5122 IMG_5130

IMG_5141 IMG_5145

Comments are closed.