Ioan Profir, ACS Unirea Dobroesti. “Atacam promovarea”!

mie, 08 februarie 2017

La inceput de an, fotbalistii seniori ai Unirii Dobroesti, comandati de antrenorii Nicusor Glont si Petre Draghici, au efectuat un stagiu de pregatire, pe crestele muntilor din preajma Statiunii Predeal.

“Au fost 21 de fotbalisti, doi antrenori si un conducator de delegatie. Am tras tare prin zapada si pe crestele abrubte si m-am bucurat ca sportivii s-au angajat cu responsabilitate la efort. Am avut si conditii excelente de cazare si masa, la Cabana Select, iar in cele sapte zile s-au facut multe acumulari fizice, pe asta am si pus accentul. Ne asteapta un retur destul de greu, mai ales ca avem un obiectiv important de indeplinit – promovarea in Liga a IV-a. In acest sens ne-am si intarit, in aceasta iarna, cu trei fotbalisti care, sper eu, ne vor ajuta sa ne atingem tinta:
– Ione Ionita, un fundas de 32 de ani, cu experienta, de la Electroaparataj. El s-a nascut in Satul Fundeni, deci este al Comunei Dobroesti
– Florin Marian Iliescu, un sportive de 22 de ani, pe care l-am luat de la Tanganu
– Dragos Ionut Matei, elev de 18 ani, care vine de la Juventus Colentina

Dupa cantonament, am si avut un meci amical, cu Juniorii Republicani ai Juventusului din Colentina, pe care i-am batut cu 2-1, goluri Marchidan si Radulescu. Vom mai juca peste trei zile, adica pe 11 februarie, la Baza Ion Tiriac, din Pantelimon, cu Termo, un adversar care este, deja, in Liga a IV-a. Turul l-am terminat pe locul patru si speram ca in aceasta vara sa prindem play-off-ul si, in final, unul din primele doua locuri care sa ne duca in Liga a IV-a”, ne spunea presedintele ACS Unirea Dobroesti, Ioan Profir. (Ionel Pana)
dobro1

Comments are closed.