INTERVIU Costel Pană, după despărțirea de Cernica: “Nu am ce să reproșez conducerii! Aștept oferte!”

mar, 02 iulie 2013

Nou-promovata Progresul Cernica a încheiat campionatul seriei a III-a din eșalonul trei al fotbalului românesc pe pozția a 6-a, cu 32 de puncte, echipa antrenată de Costel Pană remarcându-se în retur după două victorii memorabile, 2-1 cu ACS Berceni și tot 2-1 cu CS Balotești, ambele obținute în minutele de prelungiri.

Costel Pană a avut contract până în luna iunie și a hotărât de comun acord cu conducerea clubului să părăsească gruparea de lângă Pantelimon. Acum, fostul fotbalist al lui Dinamo și Neuchatel Xamax se relaxează și așteaptă cât mai repede să reintre în pâine. Cei doi frați Pană sunt liberi de contract, după ce și Marian Pană și-a încheiat conturile cu FC Bihor Oradea.

De ce ați plecat de la Cernica?

Am avut contract doar până în vara acestui an, iar după o discuție cu conducerea clubului am hotărât să nu îmi mai fie prelungită înțelegerea. Am înțeles că este și o situație mai delicată cu finanțele, în fotbalul nostru sunt din ce în ce mai puțini bani, așa că ne-am srâns mâna prieteni.

Le reproșați ceva celor din conducerea Progresului?

Oamenii de la Cernica s-au comportat ireproșabil cu mine, așa că dacă îmi pare rău de ceva este că nu am mai continuat cu ei, dar am înțeles situația de acolo. Mă bucur mult că în fotbal se mai despart oamenii și cu înțelegere.

Mulțumit de ceea ce ați realizat în sezonul 2012-2013?

În special în retur, Progresul Cernica a fost pe o linie ascendentă. Am reușit rezultate foarte bune, cu o echipă tânără și necoaptă, aflată în premieră în Liga a III-a. Ne-am descurcat foarte bine, iar dacă am fi câștigat în ultima etapă, terminam campionatul pe locul 4, profitând, evident, și de situația echipelor depunctate, dar asta e problema Federației, nu a noastră. Per ansamblu, mă declar mulțumit de ceea ce am făcut cu băieții de la Cernica.

Urmează o vacanță prelungită sau ați și semnat cu o altă echipă?

Nu-mi place deloc să stau, sunt un om foarte activ și sper să găsesc o echipă. Atât eu cât și fratele meu, Marian Pană, așteptăm oferte pentru că suntem liberi. Nu am discutat cu nimeni deocamdată, pentru că niciodată nu m-am propus pe undeva. Sper să apară oferte cât mai repede, deoarece vreau să muncesc. Continui și în Liga a III-a, pentru mine nu este o problemă.

2 de comentarii pentru "INTERVIU Costel Pană, după despărțirea de Cernica: “Nu am ce să reproșez conducerii! Aștept oferte!”"
  1. […] Click aici pentru mai multe amanunte! […]

  2. mmmmm spune:

    :)) ati putea face un sondaj de opinie, cu intrebarea „Care crede-ti ca e urmatoarea echipa pe care o va pacali Costel ( lasa-l !!) ?” :))

  3. inteleptul spune:

    hmmm, care sa fie urmatoarea echipa? decizii..decizii…decizii :)))