Inter Clinceni dispare din Liga a III-a, dar FC Clinceni răsare în a II-a

joi, 02 iulie 2015

Joi, la prânz, la Complexul Belvedere din Clinceni, a avut loc prezentarea noului proiect FC Clinceni, care va prelua un loc în Liga a II-a, de la răposata Academica Argeș.

Chiar dacă se credea că echipa din Clinceni, Inter, va rămâne ca un “satelit” în Liga a III-a, de aici vor mai exista doar grupele de copii și juniori. Cei mai buni fotbaliști dins ezonul trecut urmează să fie păstrați.

La prezentarea FC Clinceni au fost prezenți primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, Bogdan Apostu, care va fi și managerul echipei, dar și Laszlo Balint, antrenorul echipei.

S-a enunțat un buget aproximativ de 350.000 de euro, cu obiectiv menținerea în Liga a II-a. Echipa se va pregăti la baza de la Clinceni, cu trei terenuri și hotel, unde jucătorii vor sta în cantonament. Luni se va reuni FC Clinceni, iar Bogdan Apostu a declarat: “Este un proiect nou, vom face tot posibilul să rămânem în Liga a II-a. Salariile vor fi la un nivel decent pentru nivelul Ligii a II-a, cu un buget în jurul a 350.000 de euro”.

Iată și lista jucătorilor care au semnat cu FC Clinceni și vor fi prezenți la reunirea de luni: Antohi (ex Fortuna Câmpina), Radu Barbu (fost la Universitatea Craiova, FC Brașov, Unirea Tărlungeni), Alexandru David (fost la Academica Argeș), Paul Antoche (fost la CS Balotești), Andrei Damian (fost la Fortuna Câmpina și Berceni), însă lotul va fi definitivat pe parcurs.

 

Comments are closed.