Update – INCREDIBIL! Partida tur a barajului de promovare se poate reprograma!

lun, 19 iunie 2017

UPDATE – 20.06.2017 – ora 10
Persoanele invitate sa raspunda in fata Comisiei de Disciplina a FR Fotbal si sa justifice incalcarile de regulament, partea ilfoveana, sunt:
– Dumitru Craciun – Presedinte AJF Ilfov
– Daniel Blagoe – Secretar General AJF Ilfov
– – Delegat echipa Vointa Crevedia 2

UPDATE – 19.06.2017 – ora 16
Ceea ce parea incredibil pare sa se normalizeze.
Marti, 20 Iunie 2017, reprezentantii formatiilor Progresul Spartac si Vointa Crevedia 2 au fost invitati la Comisia de Disciplina a FR Fotbal.
Spetele care se vor discuta:
– Analiza contestatiilor depuse atat de Vointa Crevedia 2 dar si de Progresul Spartac
– Ipoteza unei posibile reprogramari in conditiile in care Progresul Spartac ar fi depus documente justificative in ceea ce priveste lipsa celui de-al doilea medic de la stadion.

Am mai adauga un punct de discutie si verificare:
– legalitatea reprezentarii celor doua campioane judetene, Progresul Spartac – campioana AMFM, si Vointa Crevedia 2 – campioana AJF Ilfov.
In cursul diminetii de maine veti lectura pe ilfovsport.ro dovada ca cele doua echipe nu au drept de promovare!

______________________________________________________________

Stire initiala
SOC! Ar titra colegii din presa de scandal.
Ei bine, socul asta poate fi adevarat daca dam drumul la interpretari ale unor evenimente petrecute in trecut.

Jocul dintre Progresul Spartac si Vointa Crevedia 2, meci contand pentru mansa tur a barajului de promovare, a fost castigat la “masa verde” cu 3-0 de echipa din Crevedia.
Motivul deja este cunoscut – organizatorul partidei, Progresul Spartac, nu a avut la stadion cel de-al doilea medic.

Miscarea fotbalistica din esaloanele inferioare cunoaste foarte bine un tertip de a fenta asemenea esecuri organizatorice.
Se cunosc cazuri in care ambulanta nu a ajuns la stadion din diverse motive. Meciul nu s-a disputat, gazdele au pierdut cu 0-3 dar cazul a ajuns la Comisia de Disciplina.
Tot acolo a ajuns si o motivare din partea echipei in culpa si a Serviciului de Ambulanta – ambulanta/medicul a fost retinut la un caz de interventie majora.
Decizia Comisiei? Rejucarea partidei!

Inca doua amanunte importante
Este bine stiut ca Progresul Spartac este sustinuta de conducerea AMFB. Actiunile acestora au demonstrat cu varf si indesat acest lucru.
Tot conducerea AMFB, binomul Lumanare-Baboia, a dezvoltat o relatie de prietenie bazata pe interese reciproce cu conducerea FR Fotbal, Razvan Burleanu.

Cum Comisia care va judeca o eventuala “scuza” depusa de Progresul Spartac, face parte din FR Fotbal, si cum precedente exista pe aceeasi tema, am putea asista la reprogramarea partidei dintre Progresul Spartac si Vointa Crevedia 2.

De ce? Pentru ca se poate!

5 de comentarii pentru "Update – INCREDIBIL! Partida tur a barajului de promovare se poate reprograma!"
 1. Question spune:

  Pe ce baza au facut contestatia? Aveti detalii?

 2. Sergiu spune:

  E un detaliu care va scapa aici. L-ati mentionat si articolul precedent despre stirea in cauza. Arbitrul partidelor de fotbal nu poate decat sa constate, in vederea urmatoarelor intamplari, daca medicul sau medicii nu s-au prezentat, lipsa sau prezenta neconforma si incompleta a carnetelor de legitimare si a dreptului de joc al unor fotbalisti. In urma acestor constatari decide daca se disputa partida, si daca da, pe ale carui riscuri. Arbitrul nu poate lua dreptul de joc al unuia sau a mai multor jucatori, si nu poate da o hotarare in locul comisiei de disciplina (in cazul asta castigarea meciului de catre gazde) de asemenea nu poate stabilii sanctiuni, altele decat eliminarea sau avertizarea jucatorilor, antrenorilor si toti cei inscrisi pe raport. Etapele de suspendare, penalitatile sportive, castigarea, reprogramarea si alte chestii de genu nu le poate face decat comisia de disciplina sau comisia delegata sa judece astfel de lucruri, dupa caz. Asa ca, arbitrul nu putea valida vreo contestatie sau sa interzica unu jucator sa joace (decat in lipsa vizitei medicale) si nici nu poate stabili castigatoarea meciului in cazul in care acesta nu a avut loc.

  • Anonim spune:

   Orice echipa campioana a capitalei ar putea fi sprijinita de AMFB ca asa este normal ! Anormal e faptul ca AMFB nu prea sprijina pe nimeni de cativa ani ! Si implicit nimeni nu promoveaza !

 3. anonim spune:

  Maine la comisii au fost chemate AMFB si AJF Ilfov pentru verificarea legalitatii echipelor in campionat.

  Dupa cate stim cei de la Crevedia au avut doua echipe inscrie in Campionat. „crevedia 2″sunt inscrisi pe judetul ilfov,

  Sa vedem maine care va fi decizia. Un lucru este iar neclar, dupa ce reguli s-a jucat acest baraj ?

  Meciul de baraj dintre CSM Dunărea Giurgiu (GIURGIU) – Agricola Borcea (CĂLĂRAŞI) s-a jucat dupa reguli de liga 4, adica cu un singur doctor + 1 asistent.

 4. Henry spune:

  Absenta medicului echipei gazda = pierderea meciului cu 3-0.
  Au fost cazuri chiar in Liga a IIi-a, in campionatul abia incheiat.
  In rest…niste diletanti toti…
  AMFB, AJF, Spartac si Crevedia