Început cu puncte. CS Afumaţi a câştigat la Ulmu

Dum, 25 august 2019

Favorita din C2 a pornit cu bine în noul sezon

Considerată, justificat, dificilă, ţinând cont de adversarul care şi-a completat corespunzător lotul în intersezon, disputa dintre Mostiştea Ulmu şi CS Afumaţi şi-a respectat statutul.
Gruparea gazdă, cu Ioan Mironaş în postura de preşedinte şi ex-nemţeanul Mihai Ionescu antrenor principal, a oferit o replică pe măsură fără a putea, la final de joc, să răpească bucuria punctelor pentru ilfoveni.
Trupa lui Vasile Neagu a concretizat prin Vasile Ştefan, în minutul 77, în contul unui succes de bun augur în debutul unui campionat în care pretenţiile sunt mari la CS Afumaţi.

1 comentariu la "Început cu puncte. CS Afumaţi a câştigat la Ulmu"
  1. Nicu spune:

    Va salut!

    Este de apreciat ca cineva se ocupa si cu stirile legate de echipele ilfovene din ligile inferioare. Imi puteti spune insa, de unde putem lua informatii de genul: loturile complete ale echipelor, jucatorii care au evoluat in meciurile lor s.a.m.d. ? Am cautat pe site-ul dumneavoastra si nu gasesc aceste informatii despre loturile actualizate ale echipelor. Cred ca pentru anumite echipe mai importante gen Afumati, Popesti-Leordeni sau Tunari, echipe ce ar putea sa se bata la promovare, aceste informatii ar putea prezenta interes. Spre exemplu, la un articol despre meciul Ulmu – Afumati, ar fi fost util daca s-ar fi postat si echipele de start.

    Cu respect, astept raspunsul dumneavoastra.