Încă o retragere din Liga a III-a. CS Podari spune adio competiţiei

joi, 20 aprilie 2017

CS Podari nu a fost programată la meciul de pe teren propriu cu Flacăra Moreni şi va fi exclusă din campionat.

Seria ilfoveană C3 din cadrul celui de al treilea eşalon competiţional ar urma să rămână cu doar 14 combatante.

Jucătorii grupării CS Podari nu au onorat meciul trecut, de la Roşiori, cu Sporting, ca o măsură de protest la adresa conducerii clubului care nu le-a putut asigura salariul pe ultimele trei luni. Supăraţi pe gestul oamenilor de pe gazon, reacţia celor care conduc echipa nu a întârziat să apară imediat după meciul cu formaţia teleormăneană.

Doljenii au anunţat compartimentul de competiţii al FRF că nu vor organiza meciul cu Flacăra Moreni programat pe teren propriu în etapa cu numărul 24 din C3, ajungând, în acest mod, la retragerea echipei din campionat.

“Probabil că lipsa fondurilor financiare a condus la retragerea echipei, dar consider că trebuie să ne plătească pentru lunile muncite. Nu poţi să retragi echipa, ca să scapi de datorii. Noi trebuie să ne primim banii pentru care am muncit. Aşa ar fi normal şi sper să se găsească o soluţie în acest sens. Veneam după o serie foarte bună, cu patru jocuri fără înfrângere, în care am trecut şi de Steaua II, cu Pleaşcă sau Denis Man pe teren, sau echipa secundă a CSU Craiova, şi iată că acum a venit această veste neplăcută”, a punctat Victor Naicu, antrenorul echipei doljene.

CS Podari ocupa poziţia a XIII-a în C3 şi lupta pentru menţinerea la acest nivel competiţional.

Comments are closed.