IlfovSport nu poate asista la barajul Crevedia – Progresul c-așa vor mușchii președintelui anonim

sâm, 24 iunie 2017

Partida retur dintre Voința Crevedia și Progresul Spartac, 3-0 în prima manșă, a început de câteva minute, dar știrea este că președintele echipei gazdă, căruia nu-i vom da numele, pentru că va rămâne un anonim al fotbalului, nu are chef ca publicația noastră să ia parte la această partidă.

Nu știm cu ce l-am supărat pe anonimul președinte, care și-a făcut loc degeaba prin fotbalul românesc, sperăm pentru o scurtă perioadă de timp, dar reprezentantul nostru la meci, Andreea Visu nu este lăsată de președinte să stea la meci, deși are legitimație de presă, face parte din Asociația Presei Sportive din România, iar drepturile jurnalistului sunt bine cunoscute.

Dacă anonimul președinte, omul care arde și micii pe grătar, adică nici aici nu e bun, ne solicită acreditare de presă, atunci îi vom răspunde sincer și noi: Anonimule, de unde să luăm acreditări de presă, când voi nu aveți birou de presă, când voi puneți virgulă între subiect și predicat în postările de pe Facebook?

IlfovSport va trimite cazul în atenția Federației Române de Fotbal, Asociației Presei Sportive și tuturor organelor abilitate, pentru a-i învăța și pe anonimii de la Crevedia ce înseamnă profesionalism în 2017 și cum trebuie să te comporți cu presa.

De asemenea, amintim FRF că observatorii Negoescu Ion (Târgovişte – Dâmbovita) și Berceanu Roxana (Bucureşti – Bucureşti) nu au vrut să vină să discute cu jurnalistul Andreea Visu, tot pentru că așa vor mușchii lor, deși polițiștii le-au atras atenția că presa este binevenită pe arena din Crevedia, ca la orice competiție sportivă.

Vom reveni cu amănunte.

9 de comentarii pentru "IlfovSport nu poate asista la barajul Crevedia – Progresul c-așa vor mușchii președintelui anonim"
 1. Radu spune:

  Lasati ca,dupa cum era de asteptat,mercenarii de la Crevedia n-au promovat.Progresul Spartac s-a impus cu 6-2 si merge in liga a II-a !!! Babalaii patronului cu fabrica de cascaval n-au rezistat.Auzi ce zicea un tampit p-aici ca patronul Vointei Crevedia are fabrica de cascaval ca si cand ar fi avut fabrica de avioane.

 2. Radu spune:

  Am scris liga a II-a,pardon,liga a III-a

 3. Crevedia spune:

  O echipa de blatisti

 4. Dragomiresti spune:

  Am spus toată saptamana ca o sa fie blat nu mati crezut niște jigodi niște vanzatori

  • Radu spune:

   N-a fost niciun blat,dinozaurii au cazut fizic in repriza a doua.Cum sa rezisti cand ai trei sferturi din echipa de peste 35 de ani ?

 5. Fita spune:

  Dan il cheama pe patronul lui crevedia

 6. Dragomiresti spune:

  Blattttt

 7. Cocos spune:

  Cand v-ati referit la „anonim” v-ati referit la marele gix ??? Pseudo-anonim era mai nimerit hahahah

 8. ionut spune:

  pt toti comentatorii de pe margine: sunteti de c…t . cat despre ilfov sport si dna jurnalist va comunic ca mai aveti mult pana sa deveniti profesionisti dar daca ma gandesc putin constat ca niciodata.