ILFOVSPORT, la numărul 40! Povestea lui Daniel Pancu: “O să fiu antrenor, mi-au ajuns două zile ca preşedinte!”

mie, 02 septembrie 2015

De 40 de luni, revista IlfovSport a devenit o tradiţie în jurul Bucureştiului. La fiecare meci al unei echipe din judeţ, indiferent că e Liga a IV-a, a III-a sau prima, sportivii pun aceeaşi întrebare: când apare următorul număr al revistei? În fiecare a doua zi la începutul lunii, iar dacă azi e 2 septembrie, avem noul IlfovSport.

Cum a semnat cu Voluntariul şi fiind şi stabilit în Ilfov, Daniel Pancu a devenit subiectul principal al numărului 40. Daniel Pancu s-a întors pe teren la 38 de ani, pentru că nu i-a plăcut munca de preşedinte la Rapid. Plecat cu un gust amar din Giuleşti, “Pancone” a debutat deja la FC Voluntari şi a şi marcat în Liga I. Atacantul a povestit pentru IlfovSport când vrea să renunţe la fotbal şi care sunt marile regrete ale carierei.

“Vreau să fiu antrenor. Am fost două zile preşedinte la Rapid şi mi-a ajuns. Veneam dimineaţa la 8 şi plecam seara la 11. Gata, să nu mai aud de vreo funcţie de conducere într-un club. Am făcut fotbal o viaţă întreagă, tot pe gazon mă voi întoarce şi după ce pun ghetele în cui. Dar nu se ştie când mă las”, sunt câteva dintre declaraţiile lui Daniel Pancu, noul atacant de la FC Voluntari. Acesta povesteşte cum a trăit fotbalul din Turcia, dar şi de ce nu a semnat cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu.

Ce mai puteţi citi din noul IlfovSport

ilfovsport 40– FC Clinceni, ACS Berceni şi CS Baloteşti vor evolua în Seria I a ligii secunde. Află toate schimbările făcute la nivelul grupărilor ilfovene.

– IlfovSport îți oferă programul turului de campionat în noul format stabilit de FRF, seria I, Liga a II-a. Turul începe la 29 august și se va încheia la 11 noiembrie în sezonul în care avem pentru prima dată trei echipe din Ilfov. Şi programul seriilor II şi III din Liga a III-a le găsiţi tot în paginile revistei.

– Pentru a participa la Mondialul din 1987, România trebuia să se afilieze la forul mondial de rugby. Şi pentru că era nevoie de o rapidă a lui Ceauşescu, Viorel Morariu a trimis solicitarea de afiliere fără ştirea dictatorului.

– IlfovSport îi ține la curent pe pasionații de electronice cu ultimele apariții în domeniu. Citește totul despre noile smartphone-uri, despre aparate foto, laptopuri, tablete și tot ce e la modă.

– Clubul ilfovean revine cu echipa de fotbal în sală, însă de această dată l-a adus pe cel mai pregătit om din România, în acest domeniu, Jean Cosac.

– Bianca Răzor şi-a pregătit succesele din 2015 la Complexul Sportiv Naţional Siliştea Snagovului. Clujeanca de 21 de ani este considerată una dintre marile speranţe ale atletismului românesc.

ana brinza si pavel popescu– La mai bine de un an după ce a fost cerută în căsătorie, scrimera Ana Maria Brânză (30 de ani) și-a unit destinul cu cel al poloistului Pavel Popescu (28 de ani). Cei doi steliști au rostit cel mai hotărât ”da” din viața lor pe terasa Castelului Cantacuzino din Bușteni.

– Noul sezon din fotbalul judeţean se prezintă tot cu două serii, 21 de echipe înscrie, şi de aecastă dată nu există o favorită. Toată lumea speră să nu se mai ajungă la neînţelegerile care domină fotbalul de la “ţară”

– Renault, constructorul de automobile din Hexagon, a mizat pe gabarit, confort și siguranță atunci când a proiectat berlina Talisman. Noua mașină va costa între 25.000 și 40.000 de euro, urmând a fi comercializată până la finalul acestui an.

– Învinsă (25-31) în Supercupa României, de HCM Baia Mare, echipa feminină de handbal CSM București s-a revanșat câteva zile mai târziu, când a câștigat pentru a doua oară competiția Bucharest Trophy. “Tigroiacele” au obținut trei succese clare, ultimul în fața deținătoarei Champions League, Buducnost Podgorica (Muntenegru).

Te poți abona la IlfovSport prin poștă și câștigi premii

unnamedIlfovSport îți oferă acum posibilitatea de a te abona prin Mandat Poștal la revistă și o vei primi acasă fără alte eforturi. La finalul fiecărei luni, IlfovSport va organiza și o tombolă pentru abonații norocoși, iar câștigătorii vor primi articole sportive oferite de firmele Terra Sport, Team Sport și Sport Partener.

Pachete abonament

3 luni – 18 lei

6 luni – 36 lei

12 luni – 72 lei

În preț este inclus costul revistei și al expediției. Abonatul va plăti suplimentar taxa de mandat în valoarea de 5 lei, conform tarifelor Poșta Română. Plata abonamentului se poate face prin Mandat Poștal sau Ordin în contul Media Logistic Concept SRL, Str Pavel Ceamur 16, Popești-Leordeni, CIF RO27452830 deschis la ING Bank – RO70 INGB 0000 9999 0277 6955.  Abonamentele contractate până la 15 Martie 2015 vor intra în cursa pentru premii. Pentru achiziționarea unui număr mai mare de exemplare Ilfov Sport puteți trimite solicitarea prin e-mail, la adresa: abonamente@lfovsport.ro.

De unde cumperi IlfovSport?

Revista costă doar 6 lei, are 64 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată de la chioșcurile AccesPress din București și din Ilfov.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@ilfovsport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Ilfov”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele trei numere ale revistei noastre.

Echipa este formată din directorul executiv Cristian Manea, redactorul șef Narcis Drejan, Alex Florescu (art-director), Daniel Nazare (senior editor), Mihai Andrieș, Marian Valentin Burlacu, Mădălin Munteanu, Răzvan Toma (redactori), Alin Buzărin și Cristian Țopescu (editorialiști) și Ana Maria Trotea (corectură).

Comments are closed.