IlfovSport, la numărul 22! Citeşte totul despre cariera Ruxandrei Dragomir! Blestemul lui Ştefan Sameş asupra lui Gigi Becali

Dum, 02 martie 2014

Noul IlfovSport a apărut pe piaţă în a doua zi de primăvară, chiar dacă una ploioasă. Redacţia noastră v-a pregătit cele mai bune subiecte în luna Mărţişorului. Şi dacă tot este o revistă care le respectă şi pe reprezentantele sexului frumos, la fel ca şi anul trecut, am ales să punem pe copertă o sportivă şi o femeie de succes, Ruxandra Dragomir. De asemenea, în paginile revistei găsiţi şi un interviu cu una dintre cele mai longevive handbaliste, Mari Doiciu, care evoluează la 47 de ani pentru Unirea Dobroeşti.

Una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din istoria României, Ruxandra Dragomir vorbeşte despre întreaga ei viaţă, în numărul 22 al IlfovSport, despre momentele plăcute şi încearcă să ascundă perioadele mai urâte din carieră. Femeie de succes, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis se implică în acte caritabile, are grijă să-şi menţină familia fericită şi este implicată serios în politică. “La Cernica, oamenii mă cunosc. Am fost primită cu bine în localitatea ilfoveană, este un loc unde se face mult sport, iar pentru copiii mei e sănătate curată”, a declarat Ruxandra Dragomir, rezident în Ilfov.

Ce mai puteţi citi din noul IlfovSport
copii ilfov– Gică Hagi, Bogdan Stelea, Florentin Petre, Gabi Mărgărit şi Ilie Stan au ceva în comun: copiii lor le calcă pe urme şi bat deja la porţile performanţei din fotbalul românesc. Alex Mărgărit, Bogdan Stelea jr şi Ianis Hagi evoluează pentru echipe din Ilfov, Gloria Popeşti Leordeni şi FC Viitorul.

– Preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, îi anunţă şi pe fotbaliştii din Ilfov că pot oricând apela la sindicatul fotbaliştilor pentru a fi ajutaţi în litigiile financiare cu cluburile de care aparţin, dar îi atenţionează şi pe jucătorii care joacă la pariuri.

– Regele Hagi şi-a adus cei mai buni jucători împrumutaţi, iar rezultatul a apărut imediat, victorie a Viitorului în Ştefan cel Mare, echipa fiind neînvinsă în faţa lui Dinamo, plus un egal cu CFR Cluj. În schimb, la Chiajna apele sunt tulburi, după un 1-8 usturător în două meciuri cu Steaua, iar primarul Minea îl acuză pe antrenorul Chirilă.

– Fosta mare extremă a României din anii 90 este antrenorul echipei feminine din Dobroeşti, însă nu s-a despărţit de semicerc, fiind în continuare jucătoare alături de elevele sale.

– Trupa lui Vali Bădoi, FC Clinceni, a avut o iarnă excelentă în Antalya, cu rezultate foarte bune, reuşind şi o campanie de transferuri interesantă, doar că au pierdut în prima etapă. Colegii de la Berceni au probleme, în schimb, din cauza accidentărilor, dar au reuşit să aducă trei atacanţi şi s-au impus cu 4-1 în prima rundă.

– Atacantul care a impresionat în a doua parte a lui 2013, devenind golgheterul absolut al eşalonului 3, Adrian Bălan, a fost la un pas să se întoarcă la Dinamo, dar după negocieri la sânge şi poveşti ca-n fotbalul autohton, FC Voluntari l-a acontat. Pulsul celorlalte echipe din Ilfov din Liga a III-a, tot în paginile noului IlfovSport.

– În ediţia 1972/73 a Cupei României nicio echipă de prim-eşalon nu a ajuns în finală! Ceva unic, aproape sigur irepetabil. Ultimul act şi l-au disputat o reprezentantă a eşalonului doi cu una al celui de-al treilea, Chimia Râmnicu Vâlcea, respectiv Constructorul Galaţi. Unul dintre eroii acelor momente, având chiar un rol principal, a fost actualul conducător al ACS Berceni, Ştefan Stana, pe-atunci portarul celei care avea să-şi adjudece trofeul, Chimia Râmnicu Vâlcea.

Stefan Sames

Stefan Sames

– Lorena Sameş a povestit pentru IlfovSport de ce fosta legendă a Stelei nu a vrut ca pe mormântul său să fie vreo floare din partea conducerii actuale a echipei. Aceasta este convinsă că fotbalistul originar din Dobroeşti s-a îmbolnăvit din cauza clubului lui Becali.

De unde cumperi IlfovSport?

Revista costă doar 6 lei, are 64 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată de la chioșcurile Inmedio și AccesPress din București și din Ilfov.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@ilfovsport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Ilfov”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele trei numere ale revistei noastre.

Echipa este formată din directorul executiv Cristian Manea, redactorul șef Narcis Drejan, Adi Munteanu (art-director), Daniel Nazare (senior editor), Mihai Andrieș, Marian Valentin Burlacu, Mădălin Munteanu (redactori), Răzvan Toma (statistician), Cristian Țopescu (editorialist) şi Valentin Popescu (director marketing).

Comments are closed.