Ilfovenii sunt în culmea fericirii: „Nu mă mai gândeam că o să joc o finală”

vin, 19 mai 2017

Jucătorii de la Voluntari s-au declarat bucuroși după calificarea în finala Cupei României, iar Laurențiu Marinescu este încrezător că publicul de la Ploiești va susține echipa ilfoveană.

Vasile Maftei rămâne cu picioarele de pământ și este de părere că echipa adversă, Astra Giurgiu, este favorită la câștigarea acestui trofeu.

„Nu mă mai gândeam că o să joc o finală. Suntem bucuroși, am făcut o dublă manșă foarte bună și cred că meritam să ne calficăm. Craiova era favorită, chiar și după 1-0 din tur, era favorită să joace finala. Noi am închis foarte bine jocul și am făcut un atac foarte bun. Am avut și noroc, ei au avut ocazii clare în prima repriză, dar per total, am meritat să ne calificăm. O să joc contra lui Daniel Niculae, am câștigat cu el o Cupă a României. E clar că vom pleca cu șansa a doua, în fața Astrei, dar ne vom juca șansa”, a declarat Vasile Maftei.

„Suntem foarte fericiți să jucăm cu victoria pe masă. Nu m-am gândit că o să aduc eu această calificare. Sunt sigur că suporterii ploieșteni vor ține cu noi. Se știe rivalitatea dintre Petrolul și Astra , iar acest lucru va fi un atu pentru noi. Fiecare echipă pleacă cu șanse egale, chiar dacă jucăm cu Astra”, a declarat și Laurențiu Marinescu pentru Dolce Sport.

Finala se va disputa pe 27 mai, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”.

Comments are closed.