Ilfovenii, dezamăgiți de arbitraj și salvați de Marinescu: „Portarul a fost adversarul arbitrului”

lun, 16 aprilie 2018

CS Afumați a remizat sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 cu Știința Miroslava, în cadrul etapei cu numărul 29 a Ligii a II-a.

Olariu a deschis scorul pentru ilfoveni încă din minutul 6, iar Buhăcianu a restabilit egalitatea în minutul 33 și a închis jocul la scorul de 1-1. În partea secundă a jocului, echipele s-au ales cu câte un jucător eliminat, Perju, respectiv Corban, în urma unui conflict.

Atât spectatorii, cât și oamenii din staff-ul Afumațiului s-au plâns de calitatea arbitrajului, dând de înțeles că prestația arbitrului nu este una tocmai corectă, având în vedere și faptul că Miroslava este în zona roșie a clasamentului și are nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare.

Salvatorul ilfovenilor a fost portarul Andrei Marinescu, care a apărat două penalty-uri acordate de către arbitrul Florin Miron în favoarea oaspeților, dar a mai avut și alte intervenții excepționale pe parcursul întâlnirii cu Miroslava.

„Am avut un început la perfecție, gol la perfecție, dar vine arbitrul și face ce face cu noi. N-are cum să nu se schimbe și starea jucătorilor că sunt oameni. I-a iritat și s-au văzut consecințele. Sunt oameni și le pare rău de tot că pierdem puncte printr-o astfel de manieră de arbitraj. Portarul Andrei Marinescu a fost primul adversar al lui Miron (n.r. arbitrul acestei partide), aceasta e realitatea”, a afirmat Vasile Neagu, în exclusivitate pentru Ilfov Sport.

0 de comentarii pentru "Ilfovenii, dezamăgiți de arbitraj și salvați de Marinescu: „Portarul a fost adversarul arbitrului”"