Hat-trick reușit de Mugurel Dedu în meciul cu Înainte Modelu!

sâm, 10 noiembrie 2018

CS Afumați a disputat sâmbătă, pe teren propriu, meciul contra echipei Înainte Modelu, în cadrul etapei cu numărul 12 din Liga a III-a.

Ilfovenii au primit gol încă din minutul 2, când George Dobre a transformat o lovitură de la 11 metri, dar aceștia s-au redresat și au reușit să întoarcă rezultatul în prima repriză.

Robert Constantinescu a restabilit egalitatea în minutul 14, iar Mugurel Dedu a reușit „dubla” în minutele 32 și 42, închizând prima repriză la scorul de 3-1 în favoarea echipei antrenate de către Vasile Neagu.

În partea a doua a întâlnirii, Dedu a punctat din nou în minutul 54 și a stabilit scorul final al partidei, 4-1 în favoarea echipei din Afumați.

Următoarea etapă aduce pentru ilfoveni o deblasare la Cernavodă, acolo unde se vod duela cu Axiopolis, echipa de pe locul 8 în clasamentul Seriei a II-a. CS Afumați ocupă acum locul secund, fiind la egalitate de puncte cu Rapid București, echipa de pe locul al treilea. Lider este Unirea Slobozia, având un avans de două puncte față de celelalte ocupante ale podiumului.

Articol scris de Andreea Visu

Comments are closed.