Grancea, #12 de la Popeşti Leordeni

lun, 09 septembrie 2013

Inspiraţia de zile mari a lui Sorin Colceag de a-l introduce după pauză pe Vali Alexandru, în locul ineficientului Lalciu, nu ar fi dat roade dacă gazdele nu l-ar fi avut pe Grancea între buturi. Din păcate pentru echipa sa, portarul venit de la Domneşti a fost eroul negativ al meciului, fiind principalul vinovat la cele două reuşite ale lui Vali Alexandru.

Prima repriză a fost dominată de oaspeţi, cea mai mare ocazie aparţinându-i lui Mărgărit, care a raşchetat bara cu un şut violent, mingea scurgându-se apoi prin faţa porţii goale. A urmat schimbarea de geniu de care vorbeam mai sus, Vali Alexandru dând lovitura la prima sa acţiune periculoasă.

Era minutul 47, iar atacantul oaspeţilor se afla undeva pe la 25 de metri, talonat de un adversar, când a avut geniala idee de a şuta spre poartă. Balonul nu se anunţa ca un pericol major pentru poarta gazdelor, mai ales că Grancea era pe direcţie şi nici nu a fost un şut puternic. Portarul Cernicăi a pus mâinile în faţă ca să prindă mingea în aer şi apoi s-a petrecut imposibilul, balonul sărindu-i dintre mănuşi direct în poartă!

Gazdele au acuzat şocul pe moment, dar nu au abandonat lupta şi, profitând de retragerea Popeştiului, care a redus inexplicabil turaţia, au pornit în cursa spre egalare. Eforturile lor au fost răsplătite în minutul 77, atunci când Stan a fost mai rapid decât fundaşii adverşi la balonul respins de Nicolae în careul mic şi a egalat.

Totul a fost în zadar, pentru că Grancea a comis-o din nou, după doar şase minute de la egalare. O lovitură liberă de la circa 35 de metri lateral stânga nu a fost executată printr-o centrare în careul advers, ci printr-un şut pe jos, pe lângă zid. Ideea lui Vali Alexandru, căci el a fost executantul, a avut un succes neaşteptat, pentru că Grancea a lăsat mingea să curgă, convins că se va duce pe lângă poartă, însă aceasta s-a prelins pe lângă bară şi a poposit în plasă spre stupoarea tuturor celor prezenţi pe stadion.

Eroarea lui Grancea a fost fatală, Cernica nereuşind să îşi revină din şoc pentru a restabili din nou egalitatea. Fluierul de final al meciului l-a găsit total debusolat pe noul venit de la Domneşti, care este greu de crezut că va mai prinde primul 11 prea curând după cele două gafe comise vineri seara.

Total nemulţumit de cele întâmplate pe teren, Cristi Sava a ţinut o şedinţă cu jucătorii pe teren, lângă banca de rezerve a Cernicăi. După aceea, şi-a trimis elevii să dea câteva ture de teren, în timp ce o parte din suporterii Cernicăi vociferau în faţa vestiarelor, nemulţumiţi că echipa lor a început sezonul cu două eşecuri consecutive.

 

17 de comentarii pentru "Grancea, #12 de la Popeşti Leordeni"
 1. adsa spune:

  Pai Grancea e numarul 1 la blaturi , la domnesti impreuna cu compania au facut numai blaturi .

  • guess who spune:

   grancea asta e mare blatist a ajuns la cernica mai mult ca sigur ca a vandut meciu cu domnestiu se vazuse clar ca a facut blat atunci!!

 2. tan spune:

  Grancea asta e sifonaru echipei …..ce vorbesc baieti in vestiar, el imediat vorbeste cu Presedintele echipei si ii comunica tot ! …..

 3. 2 spune:

  :)))))) Blatistule te faci de ras .

 4. ciprian spune:

  lasati-mi baiatul in pace! :))

  • Anonim 6. spune:

   Eee asa cum nea furat la domnesti de a facut 11 metri fara nici o faza periculoasa si am furato asa sa intors roata si la Cernica >)

   • Anonim spune:

    pay da ase e delegatu de la popesty a fost la domnesty ;cel may mare blatyst GRANCEA .

 5. Anonim spune:

  LA DOMNESTY ERA BLAT CU ANTRENORU :)))))))

 6. daaaaaaaa spune:

  A facut-o iar pentru Ciprian, ca vrea sa-l dea afara pe Sava! Cum a facut-o si la Domnesti pentru Cernica(Ciprian) !!

 7. andrei spune:

  V Alexandru jucatorul cu nr 19 de la Popesti e numarul 1 , nu stiu ce cauta la liga 3 !!!!

 8. Anonim 6. spune:

  Ee acum se duce la Popesti al ia Petre acolo :)) stati linistiti. Dumnezeu are fata pentru toti blatisti astia .si Petre un escroc si jumatate a furat de la Domnesti acum seaca primarul de la Popesti 🙂

 9. PTR Anonim spune:

  stai linistit ca popestiul nu mai ia pe nimeni si sa stii Dumnezeu chiar se uita la toti si le da cum stie mai bine,cat despre tine anonim chiar ca esti un anonim si pe de alta mai esti si un frustrat care sta invidia in tine ca rahatul in wc. PS Te rog inainte sa mai faci comentarii sa mai treci si pe la scoala,analfabet mic si prostut

 10. gigi spune:

  golanule

 11. Cristi spune:

  Din primavara va juca la Balotesti .

 12. Pt Corbeanca spune:

  va juca la Popesti

 13. daaaaaaaa spune:

  O sa joace la Glina :)))

 14. Al capone spune:

  ESTI O PANARAMA,TI-AM DAT SCARITA:)))))))))0