GALERIE FOTO / Tunari – Slobozia 1-3! Zero fotbal

lun, 04 aprilie 2016

CS Tunari trece printr-o perioadă nefastă, iar acest lucru îşi pune amprenta pe evoluţiile jucătorilor. Nici măcar venirea lui Bratu pe banca tehnică nu pare să fi creat şocul mult dorit de majoritatea conducătorilor aflaţi în această situaţie.

Fără nicio victorie în actuala ediţie de campionat şi cu doar patru puncte obţinute în 17 partide, Tunari pare condamnată la titulatura “secretarului de concurs”.

Partida de sâmbătă, disputată de “tunari” în compania formaţiei Unirea Slobozia, a fost încă o dovadă a faptului că Liga a 3-a este destinată amatorilor. Cu un CS Tunari neputincios şi o Unire Slobozia inertă, meciul a fost unul crud pentru privirile celor 100 de spectatori, combinaţiile de pase oprindu-se la numărul 3 de partea ambelor tabere.

La final am contabilizat 4 reuşite, în ciuda jocului extrem de slab:
Min 12 – Nelu Bucă a reluat cu capul o centrare venită din corner; 1-0.
Min 64 – În urma forcingului în atac al oaspeţilor, Stancu plasează bine cu capul o centrare venită de la Toma; 1-1
Min 75 – Ibrian trimite din foarfecă pentru 1-2.
Min 77 – Acelaşi Stancu stabileşte rezultatul final, 1-3, tot cu o lovitură de cap la colţul lung, marcajul tunarilor lipsind cu desăvârşire.

Pentru CS Tunari sezonul, deşi dezastruos, este salvat, retrogradarea fiind interzisă în aceasta serie, din lipsă de echipe. Totuşi, conducerea ar trebui să-şi ridice ceva semne de întrebare în ceea ce priveşte viitorul sportiv al echipei.
Blazarea jucătorilor, lipsa de experienţă a antrenorului, subţirimea lotului, lipsa unui buget decent şi lipsa de viziune pot fi câteva dintre punctele fierbinţi ale situaţiei prezente.

CS Tunari: Costin Popescu – Catalin Alexe, Alexandru Lalciu, George Popică (cpt), Alexandru Burlacu – Marius Busuioc, Daniel Stanca, Vasile Bucă, Liviu Oşca – Adrian Frunză, Bogdan Rotaru
Rezerve: Mihai Placintă, Andrei Luca, Ştefan Costache, Robert Anghel, Florin Iordache, Casian Anghel.
Antrenor: Florin Bratu

Unirea Slobozia: Iosif Cristică – Bogdan Topor, Gabriel Lazăr, Cătălin Hristian, Marian Bucurică – Marius Macare, Romeo Soare (cpt), Ionel Alexe, Gabriel Teodorescu – Constantin Toma, Florinel Ibrian
Rezerve: Marius Chiţoiu, Marius Drăguţ, Radu Andrei, Vlăduţ Popescu, Sabin Todilă, Dorel Gherasim, Viorel Stancu
Antrenor: Ion Ionescu

%%wppa%% %%slideonlyf=446%% %%align=center%%

8 de comentarii pentru "GALERIE FOTO / Tunari – Slobozia 1-3! Zero fotbal"
 1. anton spune:

  pai ce sa ii invete bratu daca el sta numai pe la televiziuni.ne ia pe toti la misto ca pe prosti si noi ii acceptam toate ifosele de mare vedeta.
  puneti ba mana si luati un antrenor care cunoaste meserie si datii un sut in dos lu bratu asta suntem de rasul lumii chiar sa nu batem si noi pe nimeni.

 2. Lica spune:

  Ma uit la Viitorul – Dinamo,defapt emisiunea de dupa. Uitati-va in plm la Bratu cum trage trasee, cum face scheme grafice hahahhahaha.ba in plmmmmm are 3 puncte luate in tot campionatul si alea sunt remize!!!! sunteti la cap???E o rusine de antrenor.

 3. Lica spune:

  imi cer scuze,l-am numit antrenor. imi cer scuze antrenorilor.

 4. TiTI spune:

  Pacat de Tunari , dar asa se intimpla cind se vrea nume . Nu toti fosti Fodbalisti , pot fi antrenori buni . Uni cred ca pot fi antrenori buni daca au fost buni jucatori , FALS Trebuie sa invete tot timpul , sa fie preocupati de ce e nou , FOTBALUL evolueaza de la o zi la alta , sint multi antrenori foarte buni , care ard pt. FOTBAL . La Tunari mai toti antrenori de pina acum , au facut mai mult decit Bratu , care nu are decenta de asi da demisia. Dar conducerea, daca exista !!!! Ce face ??? Poate vor liga a 4 ?????? Nu este pacat la ce sa investit sa joci iar cu Ganeasa etc. Ar fi pacat pt suporteri din comuna .

 5. PAI….. ATI DAT AFARA FOTBALISTI SI-N VARA SI-N IARNA CARE SEZONUL TRECUT AU TINUT ECHIPA IN PRIMELE LOCURII,ATI VRUT SA PRODUCETI UN SOC CU BRATU INSA ISI ARATA VALOAREA ESTE MULT MAI BUN LA ANALIZA VIDEO, LA TELEVIZOR ,PUTETI SA-L TINETI VREO 5 ANI ,PTR CA TOT NU FACETI ECHIPA DACA JUCATI FOTBAL CA-N ETAPA ASTA,PACAT ARATATI DE TREI ORI MAI RAU DECAT ECHIPA DIN SEZONUL TRECUT ,

 6. nicu spune:

  eu nu inteleg cum un fost jucator ,,mediocru ,,de liga 1 ca Bratu isi permite sa analizeze prestatia echipelor si antrenorilor de liga 1,cand el nu are nici o licenta si nici cultura necesara pentru a face acest lucru ,dovada rezultatele pe care le-a obtinut la echipa pe care o antreneaza .

 7. Marcel spune:

  Bratu e cel mai slab antrenor din liga a 3-a. nu stiu cum naiba i se mai dau sanse.

 8. danton spune:

  Sunt sute de antrenori fara licenta,ca papagalul asta de bratu, care antreneaza fara nicio problema darrr ce cauta papagalu asta ordinat la televizor sa vorbeasca de tactici, Barcelona si PSG nu-mi explic !
  Ori e un mic homo sexual, foarte probabil dupa cum se imbraca si arata, ori e bulangiu !