GALERIE FOTO | Popești-Leordeni – CS Tunari 1-1 | Remiză și mulți accidentați

Dum, 17 martie 2019

SC Popești și CS Tunari au oferit sâmbătă derby-ul ilfovean al etapei cu numărul 18 din Seria a II-a a Ligii a III-a.

Cele două grupări ilfovene au remizat pe stadionul din Popești-Leordeni. Abia după 70 de minute de joc a fost deschis scorul. Au făcut-o gazdele prin reușita lui Robert Constantinescu. După un sfert de oră însă, oaspeții au restabilit egalitatea prin golul lui Alin Ilin, care a închis și jocul.

Astfel, la scorul de 1-1 s-a încheiat derby-ul ilfovean dintre Popești-Leordeni și CS Tunari. A fost un meci cu mulți accidentați însă. Antrenorul Viorel Dinu a fost nevoit să facă două schimbări nedorite în prima parte a meciului. Adrian Popa și Vlad Mârzea au ieșit prematur de pe teren din cauza unor accidentări și au fost înlocuiți cu Viorel Dinu, respectiv Robert Constantinescu. Pe finalul partidei, Popeștiul a efectuat și celelalte două schimbări, de bună voie de această dată. Ciotoianu și Magoșmartean i-au înlocuit pe Burlacu, respectiv Drăgan.

De cealaltă parte, accidentații Tunariului au fost Adrian Ghinea și George Ivan, înlocuiți de către Florin Iordache, respectiv Mihai Ion. Au mai intrat Ionuț Dima și Alin Ilin, în locul jucătorilor Alexandru Mitracu, respectiv Liviu Osca.

Echipele de start:

Popești: Stoica – Vincene, Anghel, Popa, Moldoveanu, Stîngă, Ilie, Burlacu, Drăgan, Mârzea, Neață
Antrenor: Viorel Dinu

Tunari: Petrișor – Dima, Osca, Ghinea, Lazăr, Neculai, Ivan, Bâtfoi, Barabas, Zamfir, Mitracu
Antrenor: Ștefan Odoroabă

Popești-Leordeni a căzut pe locul 5 în urma acestui rezultat, fiind depășită de către Progresul Spartac la golaveraj. Cele două echipe au câte 32 de puncte. De cealaltă parte, Tunari staționează pe locul 6, cu 24 de puncte. Pentru Popești-Leordeni urmează meciul cu Unirea Slobozia, echipa de pe locul 3, în timp ce Tunariul va câștiga la masa verde meciul cu Delta Drobrogea Tulcea, echipă retrasă din campionat.

VEZI AICI GALERIA FOTO DE LA POPEȘTI-LEORDENI – CS TUNARI

Comments are closed.