Galerie FOTO / BRD Năstase Ţiriac, ziua 7: Finala de la dublu se reia luni! Ploaia le-a stricat planurile organizatorilor

Dum, 24 aprilie 2016

Finala de dublu a turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy, dintre perechile Florin Mergea / Horia Tecău și Chris Guccione (Australia) / Andre Sa (Brazilia), se va relua luni de dimineaţă, la Arenele BNR din București, de la ora 9:30. Anunţul a fost făcut de organizatorii turneului pe pagina oficială de facebook, după o zi în care a plouat mai tot timpul.

Mergea și Tecău, care au fost desemnaţi şi principalii favoriți ai probei de dublu, au câștigat cu 7-5 primul set al finalei de dublu, după 40 de minute, însă meciul s-a întrerupt din cauza precipitaţiilor. Organizatorii au tot amânat meciul de dublu, dar în cele din urmă meciul nu a putut fi reluat şi va continua luni, de la 9:30.

Perechea română a condus în permanență. Cei doi au reușit break-ul la 1-1 și apoi s-au desprins la 3-1. Mergea și Tecău au avut 4-2, 5-3, adversarii au reușit să egaleze, 5-5, dar apoi a urmat un nou break, favoriții câștigând cu 7-5. Finala de simplu, dintre Fernando Verdasco și Lucas Pouille, va începe tot luni, nu înainte de ora 10:00, adică imediat după finala de la dublu.

Cei care şi-au achiziţionat bilete la finală sunt aşteptaţi mâine, deoarece tichetele sunt valabile.

TEXT ŞI FOTO: Alexandra Boleac

%%wppa%% %%slideonlyf=456%% %%align=center%%

Comments are closed.