Fratele lui Kehinde Fatai a ajuns la Tunari! Echipa lui Bratu s-a impus în amicalul cu Sportul Studenţesc

lun, 08 februarie 2016

CS Tunari a avut programat sâmbătă primul amical din 2016, după pregătirea centralizată, cu Sportul Studenţesc, echipă antrenată de Ionuţ Mazilu, scor 3-0.

Tunari, care are doar 2 puncte în seria a II-a a Ligii a III-a, s-a întărit considerabil în această iarnă, cu fotbalişti de la Gloria Popeşti Leordeni, şi nu numai, şi are ca obiectiv să acumuleze cât mai multe victorii în retur, întrucât din seria din care face parte nu retrogradează nimeni.

Elevii lui Florin Bratu s-au impus cu scorul de 3-0, prin reuşitele lui Lalciu, Fatai şi Burlacu. Tayie Fatai (25 de ani), fratele geamăn al lui Kehinde, a venit de la Astra II Giurgiu, dar este familiarizat cu Ilfovul, întrucât locuieşte la Periş şi a jucat la Progresul Cernica şi ACS Berceni.

Pentru această partidă, Florin Bratu a folosit următoarea formulă: Plăcintă – Stanca, Cotei, Popa, Frunză – Lalciu, Fatai, Enache, Oşca – Nelu Bucă, Burlacu. După pauză, Bratu a rulat tot lotul avut la dispoziţie.

Următorul joc amical al Tunariului va avea loc miercuri, 10 ianuarie, cu Crevedia, din Liga a IV-a de Ilfov, pe terenul din incinta bazei “Ion Ţiriac”, de la ora 12:00, cel mai probabil.

Comments are closed.