FOTO | Popeștiul s-a ridicat la nivelul galeriei petroliste!

sâm, 26 mai 2018

SC Popești-Leordeni a încheiat sezonul cu o victorie în fața Petrolului Ploiești, chiar pe Stadionul „Ilie Oană” sub privirile miilor de suporteri petroliști care au făcut spectacol în tribune.

Deja promovată în Liga a II-a, Petrolul Ploiești a fost învinsă de către ilfoveni cu scorul de 2-0, datorită reușitelor jucătorilor Angelo Anghelini (în minutul 22), respectiv Marin Andrei Luca (în minutul 74).

Cele două formații au avut și câte un jucător eliminat în cadrul acestei întâlniri. Prima rămasă în zece oameni a fost Petrolul. Georgian Păun a fost cel trimis la vestiare înainte de fluierul de final. De cealaltă parte, Nicolae Cotolan a primit cartonașul roșu în urma bucuriei excesive la golul al doilea al trupei lui Viorel Dinu.

Astfel, Popeștiul încheie sezonul în prima jumătate a clasamentului, pe locul 5, iar Petrolul spune adio Ligii a III-a, urmând ca din sezonul următor să joace meciuri tari cu Universitatea Cluj și Farul Constanța, celelalte două echipe de tradiție proaspăt promovate.

popesti

;gjs;

;gsjjs

gjs;g

gs;ojg

Comments are closed.