FOTO | Cornetu 2-1 Vointa Crevedia | Victoria Cornetului contestata la comisii

mar, 29 octombrie 2019

Asa cum anuntam in prologul etapei a 9-a din Liga a 5-a de fotbal din Ilfov, cea mai interesanta partida parea ACS Cornetu – Vointa 2018 Crevedia. Si asta prin prisma locurilor ocupate de cele doua combatante, 2 respectiv 4.

In chiar debutul partidei, echipierii formatiei gazda au intrat pe teren expunand un banner de sustinere pentru Mircea Paunescu, fotbalist ce in urma cu doua etape a suferit o fractura de tibie si peroneu.
De altfel, Paunescu a fost prezent la meciul de duminica.

Jocul a inceput pe contre, trecandu-se astfel de faza de tatonare. Oaspetii, posesori ai unei garnituri formate din tineri jucatori, au mers pe cartea contructiei, pasand mult, poate prea mult in unele momente ale jocului. De cealalta parte, gazdele de la Cornetu au fost mai pragmatice, preferand un joc direct pe poarta la baza caruia au stat pasele lungi pe varfuri.

Cifra – 19 – media de varsta a titularilor de la Vointa 2018 Crevedia

La nici macar 4 minute de la startul partidei, centralui Cosmin Cojocea acorda fara ezitare penalty pentru gazde pentru hent in suprafata de pedeapsa.
Executa sigur Viorel Chirvasuta si gazdele preiau conducerea. Reusita lui Chirvasuta a consemnat de altfel si scorul pauzei. Pauza care a venit mai devreme, sau cel putin asta a sustinut conducatorul oaspetilor, Madalin Ionita, cel care i-a apostrofat pe abitrii si drept rasplata a fost eliminat.

A doua parte a meciului continuat in acelasi registru tactic. Oaspetii cu tehnica iar gazdele cu pragmatismul. In minutul 54, Robert Radu scapa pe contraatac si il invinge pe Dinu cu sut la coltul lung.

Dupa minutul 60, cum era si firesc de altfel, gazdele au cazut fizic. Crampele, migrenele si oboseala de cu o seara inainte incepusera sa-si spuna cuvantul.
In minutul 79 pustii lui Ionita reusesc sa inscrie prin George Croitoru cu largul concurs al portarului Alexandru Duta, care scapa mingea in urma unei centrari din corner.

Forcingul oaspetilor a continuat. La fel si intreruperile cauzate de aceleasi crampe, accidentari si alte motive gasite de jucatorii gazdelor de la Cornetu.

In cel de-al doilea minut de prelungire din cele 5 aratate de centralul Cojocea, meciul s-a intrerupt.
Un spectator l-a lovit pe Madalin Ionita, aflat in afara suprafetei de joc, iar toti cei implicati in partida s-au indreptat la locul cu pricina.

VEZI AICI DETALII DESPRE INCIDENTE!

15 minute mai tarziu meciul s-a reluat. Oaspetii au trecut in doua randuri pe langa egalare dar scorul a ramas favorabil gazdelor, 2-1.

ACS Cornetu  2-1  Vointa 2018 Crevedia

ACS Cornetu – Alexandru Duta, Viorel Chirvasuta, Mihai Calin(?), Marius Ochisor, Vasile Radu, Mihaita Dobre, Alexandru Vulpe, Alexandru Tiganas, Lucian Mihai, Robert Radu, Silviu Dumitrescu
Rezerve – Alexandru Geamanu, Costin Grosu, Ilie Rasut, Andrei Grigore
Antrenor – Marian Radu

 Vointa 2018 Crevedia – George Dinu, Marian Grigoras, Mihai Ciobanu, Darie Voiculescu, Ionut Dinu, Cristian Zamfir, Andrei Doicescu(cpt), Alex Gradinaru, Ionut Dudau, Alex Mihai, Georgian Virtej
Rezerve – Emil Paterau, Andrei Dumitrescu, George Croitoru, Alin RAdulescu, Cristian Hotu, Razvan Tofan
Antrenor – Madalin Ionita

*Nota – Deoarece ilfovsport.ro a demascat frauda comisa de ACS Cornetu cu privire la substituirea jucatorului Mihai Calin, ne rezervam dreptul de a nu ne asuma corectitudinea loturilor trecute pe foile oficiale de joc.

VEZI AICI DOVADA!

Oficiali
Arbitru – Cosmin Cojocea
Asistent – Cristian Mandita
Asistent – Dragos Cristea
Observator – Daniel Blagoe

Galerie foto

This slideshow requires JavaScript.

1 comentariu la "FOTO | Cornetu 2-1 Vointa Crevedia | Victoria Cornetului contestata la comisii"
  1. hahaysua spune:

    Crevedia astia din Dambovita , ce cauta pe Ilfov???