FOTO | Ciorogarla 1-5 Pantelimon | Oaspetii cu golurile, gazdele cu ratarile

sâm, 05 octombrie 2019

Doua echipe cu pretentii, CS Ciorogarla si ACSO Viitorul Pantelimon, aveau sa se intalneasca astazi intr-un meci contand pentru etapa a 6-a a Ligii a 4-a de Ilfov.
Ambele formatii veneau dupa rezultate de egalitate obtinute in etapa precedenta, si ambele formatii isi doreau cele trei puncte, situatia lor fiind nu prea buna in clasament.

Partida a debutat cu un confrunt. Daniel Grigore, antrenorul gazdelor, a solicitat acest lucru catre oficiali.
In contrapartida, Adrian Anghel, antrenorul oaspetilor, chiar in timpul confruntului pentru echipa sa, a solicitat acelasi lucru.
Nimic special. Niciun jucator “pe fals”. Doar ca partida a inceput cu 10 minute intarziere.

Incepe meciul.
Cele doua formatii trec peste perioada de tatonare. Ocaziile se succed la poarta oaspetilor cu repeziciune si…abundenta. Se rateaza pe banda rulanta din toate pozitiile.
Oaspetii riposteaza cu atacuri taioase.

Minutul 23 aduce deschiderea scorului. Cristi Turcu este faultat in suprafata de pedeapsa iar George Enache executa impecabil pentru 0-1.

Pantelimonul isi majoreaza avantajul in minutul 36, atunci cand mingea este centrata in careu din lovitura libera de pe partea stanga, Laurentiu Tudor preia fara marcaj in chiar mijlocul careului si il executa simplu pe Iordan. 0-2

Gazdele continua pleiada ratarilor. Se injura cu naduf, fiecare isi aduce aminte de rudele coechipierilor, se invoca Divinitatea, insa prima repriza se incheie cu un sec 2-0 pentru oaspeti.

Dupa pauza se aprind sperantele gazdelor. Balonul este sutat din interiorul careului in bratul unui aparator si centralul dicteaza fara ezitare penalty. Executa Vasile Lixandru, mingea poposeste in plasa, iar diferenta se micsoreaza. 1-2

Undeva prin minutul 70, asistam la o faza trasa la indigo cu prima reusita a meciului. Turcu patrunde in careu si este oprit prin fault. Executa acelasi Anache pentru 1-3.

Meciul pare incheiat pentru gazdele de la Ciorogarla. Se abuzeaza de mingi lungi in timp ce elevii lui Anghel preseaza.
In minutul 82, Cristi Turcu ia o actiune pe cont propriu, patrunde in careu, nimeni nu-l mai faulteaza de aceasta data, si inscrie simplu pe langa Iordan. 1-4.

Centralul arata 3 minute de prelungire.
In chiar cel de-al doilea minut, “zvapaiatul” George Enache, cu toata opozitia mijlocasilor si fundasilor de la gazde, reuseste sa stabileasca scorul final, 1-5.

CS Ciorogarla  1-5  ACSO Viitorul Pantelimon

CS Ciorogarla – Ion Iordan, Alexandru Ion, Ionut Velicu, Nicolae Draghici(cpt), Mihai Stan, Marian Petcu, Ionut Vasile, Daniel Grigore, George Vasile, Ionut Manda, Vasile Lixandru
Rezerve – Florin Panait, Ionut Marta, Nicusor Manole, Daniel Farmazon, Samuel Alexandru

ACSO Viitorul Pantelimon – Andrei Vlasceanu, Lucian Mihaila, Laurentiu Tudoran, Daniel Anghel, George Enache, Cristian Turcu, Robert Duta, Vasile Constantin(cpt), Cornel Ivan, Marius Andrei, Marian Paraschiv
Rezerve – Catalin Aceleanu, Alin Dumitru, Vlad T.

Galerie foto

This slideshow requires JavaScript.

3 de comentarii pentru "FOTO | Ciorogarla 1-5 Pantelimon | Oaspetii cu golurile, gazdele cu ratarile"
  1. Anonim spune:

    Meci frumos , reconstrucția celor din Pantelimon începe sa funcționeze .

  2. Anonim spune:

    S v fut

  3. Anonim spune:

    Pantelimon- Peris 4-2