Fotbalistul brazilian Pele nu știe câți copii are!

lun, 22 februarie 2021

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut în lumea balonului rotund ca Pele, a fost irezistibil pe teren, cucerind trei titluri de campion mondial, cu naționala Braziliei. Dar la fel de cuceritor a fost și printre femei, unde a făcut multe ”victime”. Ajuns la 80 de ani, brazilianul recunoaște, într-un documentar realizat de publicația engleză The Sun, că nu știe exact câți copii s-au născut din aventurile sale nocturne. ”Sincer, am avut câteva relații care au dat naștere la copii, dar am aflat asta mult mai târziu”, spunea Pele.

Do Nascimento a fost căsătorit de trei ori legal, având 7 copii care-i poartă numele. În 1968, a avut o relație cu menajera sa, din care s-a născut o fetiță, dar pe care acesta n-a recunoscut-o, în ciuda faptului că Instanța a decis că îi aparține. Se pare că mai are o fată și cu o jurnalistă. ”Le-am spus tuturor prietenelor și soțiilor mele că sunt infidel. Nu am mințit niciodată. Ca jucător eram foarte popular printre femei, uneori nici nu puteam ieși pe ușa vestiarului, pentru că mă așteptau multe dame”, a recunoscut fostul mare fotbalist.

Pele și-a început cariera la vârsta de 16 ani, la echipa Santos, unde a jucat aproape două decenii. În 1958, la vârsta de 17 ani, a câștigat primul său campionat mondial, fiind cel mai tânăr deținător al coroanei supreme fotbalistice, record pe care îl deține și acum. De altfel, Edson Arantes do Nascimento este singurul fotbalist de pe planetă care are trei titluri mondiale în palmares – 1958, 1962 și 1970!

Niciun comentariu

adauga un comentariu