Fotbaliștii Concordiei Chiajna joacă pe gratis! De cât timp nu și-au mai primit salariile

joi, 21 septembrie 2017

După ce a luat prim-planul în Liga I cu problema antrenorului, Concordia Chiajna suferă și din motive financiare sau cel puțin, jucătorii sunt cei afectați.

Clubul ilfovean s-a ocupat în ultimele zile de rezilierea contractului lui Vasile Miriuță, antrenor care a dorit să meargă să antreneze echipa Dinamo București, și cu găsirea unui nou tehnician pentru prima echipă. Lucrurile au fost rezolvate rapid de către președintele Cristi Tănase care l-a numit pe prietenul Ion Moldovan director tehnic și pe Emil Ursu antrenor principal, datorită Licenței Pro din dotare.

Dacă ne îndreptăm atenția asupra jucătorilor formației din Chiajna, vom realiza că lucrurile nu sunt deloc rezolvate. Fotbaliștii nu și-au mai primit salariile de trei luni, nici cei de la prima echipă, nici cei ai satelitului din Liga a III-a, unde mai tinerii „vulturi” nu au nici măcar salariul minim pe economie.

Dacă problema nu va fi rezolvată cât mai repede, sportivii sunt liberi să depună memorii împotriva clubului, pentru a trage un semnal de alarmă sau chiar a putea părăsi echipa din postura de jucători liberi de contract.

Această situație nu este o premieră la echipa din Chiajna. Jucătorii nu sunt plătiți lunar, ei își primesc salariile odată la două luni sau chiar mai rău și nici atunci nu intră în posesia tuturor banilor munciți pe terenul de fotbal și nu numai.

Comments are closed.