Fotbal | Liga a 4-a | Rezultatele etapei a 12-a | Dobroiestiul reuseste scorul etapei

Dum, 17 martie 2019

Sfarsitul acesta de saptamana a gazduit meciurile etapei a 12-a din Liga a 4-a de Ilfov.

Dobroiestiul a reusit un 7-0 pe teren propriu in compania formatiei Islaz.
Magurele a reusit sa se impuna in deplasarea de la Peris in timp ce partida Pasarea – Pantelimon a fost amanata la cererea oaspetilor.

Iata rezultatele

Dobroeisti – Islaz – 7-0
Petrechioaia – FC Voluntari – 1-1
Peris – Magurele – 1-2
Ciorogarla – Berceni – 4-2
Dragomiresti – Floreasca – 2-1
Pasarea – Pantelimon – amanat

3 de comentarii pentru "Fotbal | Liga a 4-a | Rezultatele etapei a 12-a | Dobroiestiul reuseste scorul etapei"
 1. FELICITĂRI Ajf Ilfov spune:

  1. Site-ul „Ilfov Sport”:-dupa ce a reluat colaborarea cu AJF prin intermediul prieteniei „grecului” cu marele om de prea „manea”(a se intelege un stil de muzica preferat de colorati);
  -scrie articole la comanda pentru a indulci marile erori care se petrec pe la meciurile din teritoriu si aici o sa va descriu in detaliu ultima situatie.
  Jocul de la Natandi nu s-a disputat din cauza necunoasterii regulamentului de catre arbitru. Dupa ce la confruntare s-a constatat ca 3 jucatori „sunt pe fals” arbitrul a hotarat eronat si neavand niciun argument regulamentar sa nu permita inceperea jocului. Procedura era simpla,se juca meciul si echipa adversa putea sa conteste respectivii jucatori….castigau meciul la comisii,comisia amenda echipa care a folosit jucatori pe fals si gata…simplu.
  Un exemplu in plus ca acest site da multe informatii neverificate si deci neadevarate ar fi ca CSO Bragadiru din L 5 nu a fost niciodata satelitul fostei echipe de la L3 asa cum este mentionat in articol.
  2. COMISIA DE ARBITRI – Continui cu acest departament pentru a completa si motiva situatia de la punctul 1.
  3. Presedinte pe hartie este Florin Stanescu- un personaj blazat care nu lucreaza deloc cu arbitrii,e mulțumit ca datorita functiei de pe hartie poate sa fie observator de arbitri la L3. Vicepresedinte si cel care taie si spanzura in aceasta comisie(exact ca la varful AJF,vezi relatia Craciun-Gogosaru),neexperimentatul Mandita care se autopropune pe la toate comisiile si gasind un caracter mai slab la arbitri s-a impus in diriguirea activitatii comisiei de arbitri (un lacom fara masura,arbitreaza cate 3 jocuri de copii pt barem- cine face parte parte-si face-)
  Bineinteles lotul de arbitri are de suferit in urma acestor fapte si asta se reflecta in prestatie din fiecare etapa , greseli si scandaluri etapa de etapa. Imbatranit si nepregatit din niciun punct de vedere acest lot mai reuseste sa tina capul sus cu greu datorita catorva, putine, exceptii, care au fost îndepărtați deoarece nu pot fii controlați !!!
  3. Comisia de disciplina-amendeaza si suspenda de fatada dupa care fara exceptii pedepsele sunt injumatatite chiar anulate la recurs.
  4. Comisia de competitii prin dinozaurul Sange se face vinovata de implicare in litigiile dintre echipe,vezi cazul de anul trecut cand i-a invatat pe cei de la Buftea sa formuleze o contestatie astfel incat sa castige seria la juniori B in detrimentul CS Concordia Chiajna. Aici ar fi loc de scris o carte dar ma opresc cu mentiunea clara ca sunt terenuri omologate pe un cos cu nimicuri de Paste fara ca acestea sa fie macar vazute de comisia de omologare pe care acelasi dinozaur o prezideaza.
  5.AJF-ar mai fi fost cateva puncte dar ma opresc asta. Pestele de la cap se impute. Cracounul se face ca prezideaza,minte si imbrobodeste pe toata lumea ca el vrea ca totul sa fie regulamentar dar nu a sanctionat pe nimeni din comisii desi erori grave s-au intamplat in ultimii ani(nimeni din gasca nu a fost exclus). Craciunul exact ca perioada promite de fiecare data imbunatatirea situatiei,dar nimeni nu-si aminteste vreo decizie important luata de el din statura de presedinte,in schimb Gogo isi permite sa ameninte arbtrii,sa ii sune pe la jocuri sa ii influenteze sa dea drumul la jocuri care nu intrunesc conditiile de disputare doar de dragul de a nu supara echipele.
  Inchei cu o concluzie dureroasa. Cei care sufera din cauza acestei mistocareli sunt si cei vinovati in speta MEMBRII AFILIATI. Nu pot sa imi explic cum suporta aceasta bataie de joc pe banii lor votand in functii de conducere oameni care au tras judetul in jos ultimii 20 de ani.
  TREZITI-VA MEMBRILOR, SUNTETI LUATI DE FRAIERI DE UN GRUP

 2. alex spune:

  peris magurele 2-1

 3. Jonny spune:

  Periș Măgurele 2 1