Florin Cernat va continua la FC Voluntari: „ La Voluntari sunt condiții cu mult peste ceea ce au majoritatea echipelor din prima ligă”

mar, 10 ianuarie 2017

Jucătorul Florin Cernat și-a prelungit înțelegerea cu FC Voluntari pentru încă un sezon competițional. Contractul lui Cernat cu FC Voluntari urma să expire în vara acestui an, la finalul actualului campionat.

„Da, voi continua să joc la FC Voluntari, atât în acest campionat, cât și în sezonul viitor. M-am simțit și mă simt foarte bine aici. La Voluntari sunt condiții cu mult peste ceea ce au majoritatea echipelor din prima ligă. Personal, cred că încă mai am destule de spus în fotbal și pot ajuta această echipă să își îndeplinească obiectivele propuse”, a declarat Florin Cernat, conform voluntarifc.ro.

În actualul sezon, Cernat a jucat pentru Voluntari în 20 meciuri de campionat (care au însumat 1.487 minute), de tot atâtea ori a fost titular, iar 7 le-a jucat în întregime. A marcat de 4 ori, de 2 ori din penalty. Totodată a izbutit 6 asisturi. În 5 dintre partide a fost căpitanul echipei.

Comments are closed.